Кой е Греъм Нортън? Уики, възраст, височина, етническа принадлежност, съпруга, кариера

Греъм Нортън е радио и телевизионна личност. Освен това е комик, актьор и писател. Той е получил телевизионната награда BAFTA рекордните пет пъти. Това беше заради неговото комедийно чат шоу „Шоуто на Греъм Нортън“. Това шоу беше излъчено по BBC One. Освен това е водещ на BBC Radio 2 и телевизионен коментатор. Той наистина продаде производствена компания за 17 милиона евро.

Бързи факти

Празнувано име: Греъм Нортън
Истинско име/пълно име: Греъм Уилям Уокър
Пол: Мъжки
Възраст: 59 години
Рождена дата: 4 април 1963 г
Родно място: Клондалкин, Ирландия
националност: ирландски
Височина: 1,73 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: гей
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): не
деца: не
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Ирландски телевизионен и радио водещ, комик, актьор, автор и коментатор, базиран в Обединеното кралство
Нетно състояние през 2022 г.: 40 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Греъм Нортън

Греъм Нортън е роден на 14 април 1963 г. Греъм Уилям Уокър е неговото име при раждането. Клондалкин е неговото родно място. Той прекарва голяма част от детството си в Бандън, графство Корк. Той започва кариерата си във филмовата индустрия в ранна възраст. Той се появи във филма „Какъв си мислиш, че си?“ Той наистина отиде в гимназията Bandon, която беше в Западен Корк.

След като завършва гимназия, той се записва в университетския колеж в Корк. Той обаче не завърши учебната програма. През 2013 г. получава почетна докторска степен от Университетския колеж Корк. В крайна сметка той се прехвърля в Централното училище по реч и драма. Някога беше сервитьор. Той избра името Нортън, след като се присъедини към актьорската група Equity. Веднъж бил нападнат от престъпници, които го оставили полумъртъв. В момента той живее в Лондон. Той също така притежава ваканционен дом в Ахакиста, графство Корк. Той публично заявява, че е гей.Греъм Нортън Възраст, височина, тегло

Греъм Нортън е роден на 4 април 1963 г. и е на 59 години през 2022 г. Висок е 1,73 м и тежи 75 кг.

  Греъм Нортън

Греъм Нортън

кариера

Започва кариерата си във филмовата индустрия през 1992 г. Това е годината, в която изнася първото си стендъп комедийно шоу. В Обединеното кралство той прави първата си телевизионна изява. Като комик той получи известно време в ефир. Loose Ends беше името, дадено на това шоу. Популярността му нараства, след като започва да се появява в Канал 5. Той печели награда за изключителното си представяне като резервен водещ на вечерното телевизионно токшоу. Това шоу не се представи толкова добре, колкото се очакваше. Това обаче помогна на репутацията му да расте.

Той беше съ-домакин на вечерното шоу с викторини „Carnal Knowledge“ по ITV през 1996 г. Той се появява в редица телевизионни предавания и филми. Способностите му на комик му спечелиха място сред най-забавните хора в британската комедия. През 2004 г. той направи преход към американската телевизия. Ефектът на Греъм Нортън беше първото му шоу, което дебютира през 2004 г. Той продължи да бъде домакин на редица радио и телевизионни предавания.

Постижения и награди на Греъм Нортън

Греъм Нортън е получил признание за изключителната си работа. Получава множество награди, включително за най-добър водещ през 2001 г., за най-добра комедийна програма през 2015 г. и специална награда за признание през 2017 г. Получава множество телевизионни награди BAFTA. През 1999 г. той е обявен за гей водещ на годината.

Нетната стойност на Греъм Нортън през 2022 г

Греъм Нортън има нетна стойност от над 40 милиона долара към октомври 2022 г. Тези пари идват от различните му работни места, които включват актьорство и работа като телевизионна и радио личност. Той печели общо 5 милиона долара на година. Той е написал няколко книги, които са се представили изключително добре на пазара. Това е увеличило нетната му стойност. Греъм Нортън е голям фен на светския живот. Например, той притежава вила на стойност над 2 милиона долара.

Греъм се представи чудесно в ролята си. Не му беше лесно да играе ролята на разсмиващ хората. Той се издигна до един от най-добре платените комедианти и водещи в света. Пътят му към успеха изглежда просветлява и ще бъде очарователно да видим какво крие бъдещето за този човек.

Популярни Публикации