Кейти Хъмпидж - Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Кейти Хъмпидж стана известна като съпруга на известната знаменитост Оливър Фелпс. Фелпс е английски актьор, най-известен с ролята си на Джордж Уизли във филмовата поредица за Хари Потър.

Бързи факти

Пълно име: Кейти Хъмпидж
Дата на раждане: 30 ноември 1979 г
Възраст: 42 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Съпруга на знаменитост
Държава: Великобритания
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 януари 1970 г
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Националност Английски
Религия християнството
деца един

Биография на Кейти Хъмпейдж

Кейти Хъмпидж е родена на 30 ноември 1979 г. в Обединеното кралство и е израснала там. В момента тя е на 42 години, а хороскопът й е зодия Стрелец. По националност тя е британка и се придържа към християнството като своя религия.

Произхожда от добро семейство и е единствено дете на родителите си. Освен това няма повече информация за родителите й, тъй като тя си държи устата затворена, когато става дума за личните й данни. Детството й трябва да е било щастливо и приятно, защото е поддържала топла и приветлива среда. Въпреки факта, че има малко информация за нейното детство, със сигурност е отгледана с много любов и грижа.Кейти Хъмпидж Образование

По отношение на образованието, Humpage безспорно е добре образован човек с уважаван опит. Завършва средното си образование в гимназия в родния си град. След това тя се записва в университет за по-нататъшно обучение, но името на университета не е известно.

Кейти Хъмпидж Височина, Тегло

Що се отнася до физическото й състояние, съпругата на английската знаменитост изглежда в добра форма. По отношение на ръст и тегло тя е със среден ръст и телесно тегло. Няма подробности за измерванията, височината или теглото на Кейти. Въпреки това, въз основа на снимките й, партньорът на знаменитостта има дълга руса коса и чифт блестящи кафяви очи. Тя също има стройно тяло и прекрасна личност.

  Кейти Хъмпидж

Кейти Хъмпидж (Източник: Pinterest)

кариера

Кейти Хъмпидж има добро образование от реномиран университет, така че съпругът на знаменитостта трябва да е работил. Всъщност тя трябва да е имала успешна кариера в ранна възраст. Въпреки това няма налична информация за професията на съпруга на Оливър. По отношение на сегашната й професия, той трябва да е перфектен домакин, защото тя се грижи отлично за семейството си. Всъщност тя се опитва да помага на съпруга си в работата му, както и на децата им. Освен това съпругата на знаменитостта рядко се вижда на обществени събития.

Съпругът на Кейти е известен в целия свят като един от незабравимите герои във филма Хари Потър. От 2001 до 2011 г. той се появява във филмовата серия като Джордж Уизли, нейният герой. Актьорът и брат му също са си сътрудничили в подкаст. Премиерата на първия му сезон беше през 2017 г., а вторият през 2020 г. Той наскоро обяви, че Normal Not Normal ще се завърне за трети сезон през 2021 г. в сътрудничество с Stabl production. Освен това братята са извършили редица благотворителни, дарителски и добри дела.

Нетна стойност на Кейти Хъмпидж

Кейти няма нетна стойност, защото няма никакви професии. Засега е заета със съпруга и детето си. От друга страна, нейният човек, Оливър Фелпс, прави много пари в развлекателната индустрия.

Според неотдавнашен доклад нетното състояние на съпруга на Humpage се оценява на около 1 милион долара, което включва всичко, което притежава. Английският актьор и семейството му никога не са изпадали във финансова криза. Съпругата на знаменитостта живее щастлив живот със съпруга и детето си.

Кейти Хъмпидж Съпруг, брак

Хъмпидж е щастливо женен. Тя се срещаше с Оливър Фелпс дълго време, преди да се омъжи за него. По време на колежа те бяха толкова близки, че ги наричаха сладури. Вероятно са учили в един и същи колеж. Нейният съпруг актьор е англичанин. Английската двойка се ожени през 2015 г. пред семейството и приятелите.

Някои известни личности бяха там, за да благословят младоженците. Всички бяха доволни от сватбата си и все още са. Чаровната двойка днес няма караници и препятствия. Откакто се запознаха, те са женени. Двойката се радваше на изпълнен с любов съвместен живот. Те са пътували, вечеряли са, срещали са се и т.н.

Времето изглежда задълбочава любовта на Хъмпидж и нейния съпруг. Други връзки са неизвестни. Оливър никога не е имал проблеми заради среща с друга жена. Джеймс Фелпс е брат близнак на актьора. Близнаците изиграха Той в Хари Потър, заедно с Фред и Джордж Уизли.

Актьорът и неговият брат и сестра са дали благотворителност. Teenage Cancer Trust, National Forest, V Festival и Download Festival са примери. Никога не са се развеждали и се подкрепят. Съпругът на Кейти рядко се вижда на публично място. Тя предпочита да избягва общественото и медийното внимание. Самоличността на децата им е неизвестна.

Популярни Публикации