Сара Або- Уики, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Сара Або е известен сирийски журналист, телевизионен водещ, репортер и медийно лице. Тя е добре известна в нацията с изключителните си репортажи и дебатни програми. Според сведенията тя е работила като журналист за CNN, SBS World News Australia и други организации.

Бързи факти

Пълно истинско име Сара Або.
Нетна стойност 2 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 1986 г.
Възраст (към 2021 г.) 35 години.
Професия Журналист, медийно лице и звезда в социалните медии.
Родно място Сирия.
Резиденция Мелбърн, Австралия.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Университет Монаш.
Квалификация Завършил журналистика.
Слънчев знак Стрелец.
Националност сирийско-австралийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг

Сара Або Възраст и ранен живот

Сара Або е роден в Сирия през 1986 г . Тя замина за Австралия със семейството си, когато беше само на четири години. Сега тя живее в Мелбърн, Австралия, със своя съпруг. Сара е на 35 години (към 2021 г.). Нека ви кажа, че тя посещава местно училище в нейния район. След това се записва в университета Монаш, където получава бакалавърска степен по журналистика с отличие. След това тя започна да се концентрира върху работата си.

Височина и тегло на Сара Або

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Сара Або е висока 5 фута 6 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има черни очи. Сара Або

Нетната стойност на Сара Або

Колко е нетната стойност на Сара Або? От октомври 2022 г. Сара Або нетна стойност се смята, че е 2 милиона долара . Отличната й професия на журналист очевидно е основният й източник на пари.

кариера

Сара разкри на своя сайт LinkedIn, че Або е започнала журналистическата си кариера през септември 2008 г., когато се е присъединила към Network Ten. Тя работи за CNN в продължение на 5 години, преди да премине към поста международен сътрудник. След това се завръща в Австралия и работи като журналист за SBS World News Australia. Сара свърши изключителна работа във фирмата и много хора започнаха да я забелязват. Сега тя е назначена като 60-минутен репортер в „Nine Network“. Тя е отлична в репортажите в различни области, включително извънредни новини, дебатни програми и други.

Сара Або Гадже и срещи

С кого се среща Сара Або? Сара разкри някои лични данни. Открихме, че тя е в романтична връзка със Сайръс Моран, след като прегледахме нейния акаунт в Instagram. След няколко години запознанства двойката се ожени на 15 декември 2012 г. Або често публикува красиви снимки на себе си и съпруга си в профилите си в социалните медии, заедно с любящи забележки. За съжаление няма налична информация за професията на Сайръс Моран. Тъй като всеки говори за децата си, ние искахме да разберем повече за тях. Сара обаче не е разкрила нищо за децата си.

Популярни Публикации