Bleu Davinci- Wiki, възраст, нетна стойност, приятелка, срещи, височина

Davinci Blue е известен рапър, знаменитост в социалните медии, противоречиво лице, интернет феномен, актьор, писател, певец, музикант и телевизионна личност от Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати. Той стана известен в нацията, след като беше вкаран в затвора по дело за наркотици, включващо групата Black Mafia Family.

Бързи факти

Пълно истинско име Барима Макнайт.
Известно име Davinci Blue
Алтернативно име Да Винчи синьо.
Дата на раждане 27 февруари 1978 г.
Възраст (към 2021 г.) 43 години.
Място на раждане Лос Анджелис, Калифорния, САЩ.
Професия Певец, актьор и звезда в социалните медии.
Етническа принадлежност Афроамериканец.
Националност Американски.
Религия християнството.
Зодия Риби.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Частна гимназия в Америка.
Нетна стойност 5-6 милиона щатски долара (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 72 кг .

Bleu Davinci Възраст и ранен живот

Bleu Davinci е роден на 27 февруари 1978 г. в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Според слуховете, той сега живее в Атланта, Джорджия, в Съединените щати. Той е 43 години от 2021 г. Barima McKnight е пълното му име. Bleu Da Vinci е другото му име. За началното си образование той се записва в частно училище в квартала си. Той не говори много за академичната си подготовка. Според информацията той е завършил реномирана гимназия.

Височина и тегло на Bleu Davinci

Bleu Davinci е висок 5 фута 8 инча . Тежи приблизително 72 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Davinci Blue

Davinci Blue

Нетна стойност на Blue Davinci

Колко е нетната стойност на Bleu Davinci? Барима Макнайт и неговите деца и дъщеря водят охолен начин на живот. Щеше да получи хиляди долари за мелодиите си. Други източници на приходи за него включват актьорско майсторство, музикални видеоклипове и социални медии. Ако съберем всичките му приходи и активи, нетната му стойност се оценява на около 5-6 милиона USD към октомври 2022 г.

кариера

Davinci е посредствен вокалист. Когато пристигна в Атланта, той стана член на „Семейството на черната мафия“. Той беше самотният изпълнител на звукозаписната компания BMF. Неговите песни стават известни и в резултат на това „BMF“ става добре известен в музикалната индустрия. Той изостави групата Black Mafia Family след затварянето си. The Davinci Code е заглавието на първия микстейп на Bleu. На 5 септември 2006 г. той издава дебютния си албум, озаглавен „The World Is Bmf, Vol.2,' чрез „Entertainment One Music'. По-късно, под BMF Entertainment Inc., той издава албума „The DaVinci Code“ с DJ Magicmike -Mike и DJ Magicmike-Spud на 18 март 2020 г.

„Swishgang North and BMF Entertainment Presents Northern Mobb“ беше заглавието на третия му албум. Публикуван е на 30 март 2020 г. Той издаде два албума през 2021 г., The World Is BMF’s и Angeles & Demons Album.

Bleu Davinci приятелка и запознанства

С кого се среща Bleu Davinci? Давинчи е проницателен и надарен вокалист и музикант. Той излизаше с Кийли Хил дълго време. Кийли Хил е добре позната бизнесдама, модел, актьор и знаменитост в социалните медии. Не е ясно дали двойката все още е заедно. Освен това историята на предишната връзка на Bleu Davinci остава загадка. Макнайт е щастливият баща на четири деца. Мадисин Макнайт е единственото му дете. Има трима сина. Имената на момчетата му са Брандън Макнайт, Мелаки Макнайт и Ксавие Макнайт. Ксавие Макнайт е син на Кийли Хил и Блю, според източници.

Популярни Публикации