Какво каза Джо Роган в своето извинение за използването на N-думата?

Джо Роугън отново се оказа в гореща вода в социалните мрежи, след като видеокомпилация на водещия, използващ думата n, стана вирусна. По-рано тази седмица носителката на Грами R&B певица и автор на песни Индия Ари туитна видеото и каза, че ще изтегли песните си от Spotify в знак на солидарност с Нийл Йънг и други. Ари посочи, че смята Роугън за тревожен по причини, различни от погрешното представяне на COVID-19. 46-годишната певица разкри, че не е съгласна с подхода на водещия на подкаст JRE към расата. В четвъртък, 3 февруари, Индия Ари обяви във видео от своя акаунт в Instagram,

Той изобщо не трябва да казва термина. При всички обстоятелства не изричайте това. Не казвайте нищо. Там съм аз. Винаги съм стоял прав.

Какво каза Джо Роган в извиненията си за използването на думата n?

Роган, за чието шоу се твърди, че е предизвикало голям разрив между музикантите и Spotify, отговори на видео компилацията с негова расистка обида. В събота той пусна видео в Instagram, в което се извинява за използването на думата n в предишни издания на неговия подкаст JRE. Джо Роугън

54-годишният подкаст водещ каза, че видеото включва извадени от контекста откъси от предавания, включващи разговори от преди 12 години. Джо Роугън продължи да казва, че често използва термина точно, когато споменава други противоречиви личности, които са го използвали.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джо Роган (@joerogan)

Роган каза,

Мислех, че хората ще разберат какво правя, стига да е в контекст.

Роденият в Нюарк също твърди, че не е възнамерявал да използва термина в расов контекст и че не е расист. Роган каза,

Объркахте нещо, когато трябва да декларирате, че не съм расист. И със сигурност се обърках.

Джо Роугън издаде своите искрени, най-дълбоки извинения във видеото, което беше видяно над 200 000 пъти за четири часа, и копнееше за машина на времето, която да отмени небрежното му използване на обида.

 Джо Роугън

Реакциите на хората на докладваното използване на думата n от Джо Роугън, докато перифразира други.

Както беше случаят с всичко, свързано с домакина на подкаст JRE, потребителите на социалните медии бяха разделени от използването на обидата от Роугън. Няколко туита отбелязаха, че терминът, използван от белите хора, е неподходящ във всяка ситуация. Други обаче приеха извинението на Роугън и се съгласиха с неговото обяснение на контекста на използването на епитета.

Популярни Публикации