Коя е приятелката от гимназията на Джордж Сегал? Хората на Fact не знаят за него

Романтичният живот на звездата Голдбърг Джордж Сегал приличаше на класическа приказка. Той срещна любовта на живота си рано в живота си и се раздели с нея само за да претърпи разбити сърца. След пет десетилетия и две неуспешни връзки Сегал се свърза отново с отдавна изгубената си любов Соня Шулц Грийнбаум.

  Джордж Сегал

Джордж Сегал (Източник: Chicago Sun-Times)

Приятелката Грийнбаум от гимназията на Джордж Сегал

Само малцина късметлии успяват да се съберат с първата си любов и Сегал беше един от тях. След почти петдесет години той се жени за приятелката си от гимназията.Сегал и Грийнбаум се срещат за първи път в училище Джордж в Бъкс, Пенсилвания, и се влюбват по време на юношеството си.

Времето им заедно обаче беше краткотрайно, защото двойката пое по различни пътища след дипломирането си. Сегал иска да продължи образованието си, затова се записва в колеж и по-късно се присъединява към армията. Той служи за кратко в армията на Съединените щати, преди да преследва кариера като актьор.

Преди да подпише с Columbia Pictures, носителят на Оскар срещна няколко спънки. Дебютира в „Младите лекари“. Междувременно Грийнбаум работи като сервитьорка в кафене в Ню Йорк.

По време на раздялата си двамата се наслаждаваха на живота си и бяха заети с отглеждането на собствените си семейства. Докато Грийнбаум се омъжи за бившия си съпруг и имаше три деца, ветеранът се наслаждаваше на брака си с първата си съпруга Фрид.

Джордж Сегал вече е женен два пъти

На 19 ноември 1937 г. актьорът от Голдбърг се жени за продуцента и сценарист Фрийд. Поли и Елизабет, двете им дъщери, са родени от двойката. Двамата бяха женени повече от 25 години, преди да се разделят през 1963 г. (На 77-годишна възраст Фрийд почина от терминална болест.)

След развода си актьорът се ожени за втори път за Линда Сю Рогоф на 9 октомври 1983 г. В тази връзка клетвата за „докато смъртта ни раздели“ се сбъдна, когато той загуби Рогоф от смъртоносна болест през 1996 г.

Сегал беше съсипан от смъртта на Рогоф. Той беше в най-ниската си точка, когато получи покана за 45-ото си гимназиално парти. В резултат на това той отхвърли предложението, потенциално разрушавайки всякакъв шанс да възобнови юношеската си любов.

Отклоних поканата, защото бях в най-ниската точка от живота си като влакче в увеселителен парк. Със смъртта на Линда загубих интерес към всичко. Работех, за да си изкарвам прехраната. Актьорството, подобно на живота, се превърна в скучна работа. В резултат на това не успях да присъствам на срещата в гимназията

Връзката на Грийнбаум е възобновена

Организаторите на партито за събиране искаха актьорът да присъства и затова помолиха Грийнбаум да го убеди да дойде.
След като тя се свързала с него, двамата разговаряли с часове и се запознали. Освен това актьорът ветеран заяви, че припомнянето на старите им времена с нея го кара да се чувства по-добре.

Беше вълшебно. Беше като всички онези духовни неща, за които бях чувал, но когато се случи в живота ти, вярваш в чудеса. Тя върна радостта в живота ми. Те се ожениха 28 септември 1998 г. след като възобновиха детския си романс.

Джордж Сегал Нетна стойност

Джордж е един от най-богатите филмови актьори и е посочен като най-популярния филмов актьор. Според нашия анализ, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Нетното състояние на Джордж Сегал е приблизително 10 милиона долара към 2022 г.

ДЖОРДЖ СИГАЛ НЕТНО СЪСТОЯНИЕ И ЗАПЛАТА
Нетна стойност 10 милиона долара
Заплата В процес на преразглеждане
Източник на доход Филмов актьор
автомобили Не е наличен
Къща Живеене в собствена къща.

Джордж Сегал: почина на 87

На 23 март 2021 г. Сегал ще каже последното си сбогом на своята 22-годишна съпруга Соня Шулц Грийнбаум. На 87-годишна възраст той почина в резултат на усложнения от байпас.

Грийнбаум, неговата любима съпруга, съобщи новината за смъртта му същия ден в изявление за телевизия Sony. Семейството е съкрушено да съобщи, че Джордж Сегал е починал тази сутрин в резултат на усложнения от операция за байпас, каза тя.

Адам Ф. Голдбърг, продуцентът на The Goldbergs, също отдаде почит на покойния актьор в Twitter, като написа, че Сегал е бил дете по душа с магическа искра. Той го описва като идеалния човек за ролята на Попс.

Джордж Сегал: НАГРАДИ

  • 2000 г Златен глобус Най-добро изпълнение на актьор в телевизионен сериал – мюзикъл или комедия: Номиниран
  • 1999 г Златен глобус Най-добро изпълнение на актьор в телевизионен сериал – мюзикъл или комедия: Номиниран
  • 1974 г Златен глобус Най-добро изпълнение на актьор във филм – мюзикъл или комедия: Победител
  • 1969 г Филмови награди БАФТА Най-добър поддържащ актьор: Номиниран
  • 1967 г Златен глобус Най-добро представяне на актьор в поддържаща роля във филм: Номиниран
  • 1966 г Оскар Най-добро представяне на актьор в поддържаща роля: Номиниран
  • 1965 г Златен глобус Нова звезда на годината – актьор: Победител

Популярни Публикации