Nick Civetta- Wiki, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Ник Сивета е американски професионален играч на ръгби, който в момента играе за Ръгби Юнайтед Ню Йорк в Мейджър Лийг Ръгби. Той също така представлява американския отбор по ръгби на международно ниво. Той е играч на втора линия. Преди това е играл за RC Vannes в лигата Rugby Pro D2.

Бързи факти

Пълно име Ник Сивета
Първо име Ник
Фамилия Бухал
Професия Играч на ръгби
Националност американски
Град на раждане Скарсдейл, Ню Йорк
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация прав
Хороскоп Скорпион
Семейно положение Женен
Съпруг Габриел Хелен
нетна стойност 5000000
образование Университет Нотр Дам
Височина 203 см
Тегло 118 кг
нетна стойност 5 милиона долара

Биография на Ник Сивета

Ник Сивета е известен играч на Ръгби Юниън, който е роден в Съединените щати на 5 ноември 1989 г. Ник Сивета (роден на 5 ноември 1989 г.) е професионален играч на ръгби от Съединените щати, който в момента играе за RC Vannes в лигата Prod2 Rugby . Той е член на отбора по ръгби на Съединените щати. Чивета е втори гребец.

Чивета е родена в Уайт Плейнс, Ню Йорк. Civetta започва кариерата си по ръгби на 18-годишна възраст, когато се присъединява към футболния клуб по ръгби на Университета на Нотр Дам. Той беше All-American през младшите и старшите си години. Civetta спечели B.S. по строително инженерство от университета Нотр Дам и магистърска степен по геотехническо инженерство от Калифорнийския университет, Бъркли.Височина, тегло на Ник Сивета

Ник Сивета е висок 6 фута 8 инча. Той тежи около 117 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

кариера

 • Civetta се премести в Бъркли, Калифорния през 2012 г. и се присъедини към San Francisco Golden Gate RFC на Суперлигата по ръгби. Той представлява Ню Йорк Атлетик Клуб в новооснованата елитна купа на САЩ през 2013 г.
 • Civetta подписа договор с базирания в Рим Лацио през лятото на 2013 г., за да се състезава в Националния шампионат за високи постижения. Civetta се присъедини към базирания в Парма Rugby Viadana след сезон 2013-2014.
 • Civetta подписа договор с Newcastle Falcons в Aviva Premiership за сезон 2016-17 на 6 май 2016 г.
 • Civetta направи дебюта си за Нюкасъл в European Challenge Cup, играйки 58 минути срещу Ospreys.
 • След като прекара следващия сезон под наем с Doncaster Knights, той беше подписан за постоянно за сезон 2018-19.
 • Civetta се присъедини към RC Vannes със сделка за медицински джокер след Световното първенство.
 • Civetta се споразумя за условията с Ръгби Юнайтед Ню Йорк за следващия сезон на Мейджър лийг по ръгби през 2021 г.
  В 140-ия университетски мач през април 2022 г. той отбеляза опит за Оксфордския университет при победата им с 21-17 срещу Кеймбридж, докато играеше с други американски национали Ерик Фрай и Андрю Дурутало.
 • Civetta бе включен в отбора на USA Selects, който се състезава в шампионата на Америка по ръгби през 2012 г.
 • Той започна два от трите мача, които изигра срещу Аржентина, Канада и Уругвай.
 • Civetta спечели дебюта си за старша възраст на САЩ срещу новозеландските маори и тестовия си дебют срещу Румъния през ноември 2016 г. Второто му участие дойде следващата седмица при поражение с 20-17 срещу Тонга.
 • Civetta беше включен в списъка на Световното първенство по ръгби на САЩ за 2019 г. Той стартира и в трите игри на билярд срещу Англия, Франция и Тонга.

Нетната стойност на Ник Чивета

От октомври 2022 г. Ник Сивета има приблизителна нетна стойност от милиона, които е спечелил като играч на ръгби. Популярно признат като американски играч на ръгби. Смятан е за един от най-великите играчи на ръгби на всички времена. Нетната стойност на Ник Сивета и основният източник на доходи са като успешен американски играч на ръгби. Siaosi започва кариерата си като играч на ръгби. В ранните си години след завършване на официалното си обучение.

Nick Civetta Гадже, Запознанства

Ник никога не е бил открит относно личния си живот или връзката си. Той обаче понякога споделяше снимки на любовника си. Той беше видян с Габриел Хелен на една от снимките, направени в Souter Lighthouse. Той написа кадъра „Показах преданост, като се преструвах, че я хвърлям през скали“, с хаштаг добри чувства. По-късно същия месец, през юни 2018 г., той публикува друга снимка от Халифакс, Нова Скотия, което показва, че е бил изтъкнат посетител там. Също така, спортистът благодари на Jeebus, че го е запознал с Gabrielle.

След като прекараха толкова много време с Габриел, двойката реши да изведе връзката си на следващото ниво. В Instagram Ник сподели прекрасна снимка на двамата. Според надписа тя наистина е отговорила с Да. Той също изрази желанието си да прекара остатъка от живота си с тях.

Интересни факти

 • Той има три мача за отборите на САЩ и е играл за целия национален отбор по ръгби на Съединените щати.
 • Civetta е втори гребец, който може да играе и на заден ред.

Популярни Публикации