Ant Anstead- Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Ант Анстед е известен и уважаван английски телевизионен водещ, дизайнер, автомобилостроител, автомобилен специалист и художник. Освен това Ант Анстед е най-известен с това, че е домакин на автомобилното шоу Fore the Love of Cars на Channel 4 с Филип Гленистър. Информирайте ни за неговата работа и личен живот.

Бързи факти

Пълно име: Ант Анстед
Дата на раждане: 28 март 1979 г
Възраст: 42 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Телевизионен водещ
Държава: Англия
казвайки: Щастието е много силно и заразително.; От мен зависи да дам сили и да осъзная колко невероятно съм достоен за изцеление.; Няма бързо решение за разбито сърце.;
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: по отношение
Дата на сключване на брак: 22 декември 2018 г
Развод Кристина Хак
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Сив
Родно място Плимут, Девън
Националност британски
образование Училище Хейли Бъри
деца Хъдсън Лондон Анстед, Амели Анстед, Арчи Анстед

Ант Анстед Биография

Антъни Ричард Анстед е роден на 28 март 1979 г. Той е на 42 години през 2022 г. Роден е в Плимут, Девън, Англия. Освен това художникът е от британска националност, въпреки че етническият му произход не е ясен от никакви източници или сметки. Неговата зодия, базирана на рождената му дата, е Овен.

Той живее в Илай, Кеймбриджшър, докато навърши десет години. След това той се премества в Хартфордшир със семейството си. Що се отнася до образователната му история, той посещава училище Ричард Хейл в Хертфорд. След това се прехвърля в съседното училище Haileybury, за да завърши A-levels. От друга страна, имената на неговите родители и братя и сестри са неизвестни.  Ant Anstead възраст

Ант Анстед

Височина и тегло на Ant Anstead

Ант Анстед е висок 6 фута 2 инча. От друга страна, той тежи приблизително 81 кг. Освен това той има зелени очи и сива коса. Други подробности обаче като действителните му измервания на тялото, размерите на гърдите и бедрата, размерите на бицепсите и бицепсите и размерите на обувките не са налични.

кариера

Анстед се присъединява към полицейската служба на Хартфордшир през 1999 г. и първоначално е назначен в Bishop’s Stortford като полицейски полицай. По-късно се присъединява към екипа за тактически огнестрелни оръжия (TFU).

Той спечели две похвали за проявена храброст през цялата си полицейска кариера. Той напуска работата си през 2005 г., за да продължи кариерата си като автомобилен конструктор. Освен това той прекарва над 15 години в полупрофесионален футбол, появявайки се в над 700 мача на ниво Tyman.

Що се отнася до телевизионната му професия, той основава собствена продуцентска компания през 2014 г. Публикува книгата си „Най-скъпите автомобили в света“. От 2014 г. той представя редица телевизионни сериали, включително новото автомобилно шоу на Channel 4. След това той беше домакин на шоуто на живо на BBC Two, Building Cars Live, на следващата година.

Освен това Anstead е домакин на сцени на живо за някои от автомобилните изложения в Обединеното кралство, както и ангажименти след вечеря и мотивационни изказвания в училища и благотворителни организации. Главният механик на Ant Amstead използва различни компоненти в своята изложба през 2019 г. Освен това той е включен в предстоящата поредица „Най-великите автомобили в света“. Анстед наследява Ед Чайна като съ-домакин на Wheeler Dealers през 2017 г. Той в крайна сметка избра да напусне през ноември 2020 г.

Ант Анстед Нетна стойност

Ant Anstead’s нетната стойност се очаква да бъде около 5 милиона долара към 2022 г., според най-новото проучване. Въпреки това, допълнителна информация за неговите годишни приходи, лично имущество и други спонсорства не е публично достъпна.

  Ant Anstead нетна стойност

Ант Анстед

Ant Anstead приятелка, запознанства

Ант Анстед изглежда се среща с американската актриса Рене Зелуегър. Двойката засилва връзката си с някои социални медии PDA. Преди това, през октомври 2017 г., той се среща с американската телевизионна личност Кристина Хаак. Те се ожениха на 22 декември 2018 г. в дома им в Нюпорт Бийч, Калифорния.

Освен това семейната двойка има син заедно. В крайна сметка те обявиха раздялата си на 18 септември 2020 г. Той се жени за втори път. Преди това той се жени за Луиз Анстед през 2002 г.

По същия начин те се ожениха след седемгодишно ухажване. Двойката се разведе през 2017 г. Двамата имат дъщеря и момче. Хъдсън Лондон Анстед, Арчи Анстед и Амели Анстед са негови деца. Арчър е роден през 2003 г., докато Амели е родена през 2006 г.

Популярни Публикации