Сергей Липинец - Wiki, възраст, етническа принадлежност, височина, нетна стойност, кариера

Сергей Липинец е известен казахстански руски боксьор и бивш състезател по кикбоксьор. От 2017 до 2018 г. Сергей Липинец притежаваше титлата на IBF в лека полусредна категория.

Бързи факти

Пълно име: Сергей Липинец
Дата на раждане: 23 март 1989 г
Възраст: 32 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: професионален боксьор и бивш състезател по кикбоксьор
Държава: Казахстан
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Виктория Липинец
Цвят на очите леска
Цвят на косата тъмно кафяво
Родно място Мартук
Националност казахстански руски
деца двама сина

Биография на Сергей Липинец

Сергей Липинец е роден на 23 март 1989 г., Сергей Алексеевич Липинец е дадено име. Той е на 33 години и е роден под зодия Овен. Той е роден в Мартук, Казахстан, но се премества в Русия, когато е на девет години. Сергей все още не е говорил пред медиите за семейството или детството си. Освен това малко се знае за неговото образование. Той е от казахстански руски произход.

Сергей Липинец Височина, Тегло

Сергей е висок 5 фута 7 инча (170 см). По същия начин той тежи приблизително 66 кг (147 фунта). Този боксьор има тъмнокафява коса, която е подстригана късо, и лешникови очи. Той е в добра физическа форма. Други измервания на тялото на Сергей обаче не са предоставени.  Сергей Липинец

Сергей Липинец (Източник: Pinterest)

кариера

Сергей започва кариерата си като кикбоксьор, печелейки медали на събития като 2012 W.A.K.O. Европейско първенство. Освен това през 2013 г. ще има Световни бойни игри. Този боксьор е класиран като 9-ия най-добър активен полусредна категория в света от списание The Ring и 10-ти от Транснационалния борд за боксова класация към август 2020 г.

Сергей започва да тренира в ранните си тийнейджърски години и постепенно напредва до професионално ниво. В резултат на това той завърши аматьорската си кариера с рекорд от 35-5. Той стана професионалист през 2014 г. и направи своя дебют срещу Франклин Варела. След като спечели десет професионални битки, той се изправи срещу Лени Запавиня в елиминатор на IBF.

Сергей спечели битка за вакантната титла на WBC Silver International в лека категория срещу Ърни Санчес в края на годината. Този боксьор спечели втората си титла, вакантната титла на WBC Latino в полусредна категория, срещу Косме Ривера през 2015 г. Освен това той защити титлите си в следващите мачове.

По подобен начин през 2017 г. той спечели вакантната титла на IBF в полусредна категория с единодушно съдийско решение над Акихиро Кондо. Освен това той загуби титлата си на IBF от Майки Гарсия през март 2018 г., първата му и единствена загуба в професионалната му кариера. До 2019 г. този боксьор се би в още три мача, всички от които спечели.

По същия начин той ще има още един шанс за временната титла на IBF в полусредна категория срещу Кустио Клейтън през 2020 г. И в резултат на важното решение мачът завърши при равенство. В резултат на това той трябваше да се изправи срещу Jaron Ennis на 10 април 2021 г. в Mohegan Sun Arena в Монтвил, Кънектикът.

Сергей Липинец Съпруга, брак

Сергей Липинец е женен за Виктория Липинец. През 2014 г. тази двойка завърза възела. Те обаче се срещаха известно време преди брака си. По същия начин те посрещнаха първото си дете, син, през август 2016 г.

След като Виктория роди втория им син през 2019 г., тричленното семейство стана четири. Сергей е чест потребител на социалните медии. В резултат на това той редовно информира последователите си.

Нетна стойност на Сергей Липинец

Този боксьор със сигурност изкарва добре от професията си. Сергей, от друга страна, не е разкрил информация за нетната си стойност или други приходи към октомври 2022 г.

Популярни Публикации