Хелън Маккрори предаде цялото си имущество от £850K на съпруга си Деймиън Луис

Хелън Маккрори, покойната английска актриса, даде цялото си имущество от £850 000 на съпруга си Деймиън Луис и двете им деца. Според документите по завещанието актрисата от Хари Потър е поставила парите си в тръст и е назначила банката Coutts и съпруга си Дамян за попечители. Манон (15) и Гъливер (14), както и всички бъдещи внуци, са идентифицирани като бенефициенти. Маккрори, който наскоро се появи в Peaky Blinders на Netflix, почина през април 2021 г. след дълга битка с рак на гърдата. Тя беше омъжена за Луис от 2007 г. и тогава беше на 52 години.

Нетната стойност на Хелън Маккрори беше огромна към момента на смъртта й.

Нетната стойност на McCrory, съчетана с тази на съпруга й, е била приблизително £20,7 милиона ( милиона) към момента на смъртта й, според Celebrity Net Worth. Хелън получи OBE през 2017 г. за приноса си към театъра. Тя беше най-известна с ролята си на леля Поли, матриархът на семейство Шелби, в криминалния драматичен сериал на Netflix Peaky Blinders. Тя почина по време на снимките на последния сезон на програмата.

 Хелън Маккрори

Хелън Маккрори също се появи в поредицата за Хари Потър като Нарциса Малфой. Освен това тя се появява в Skyfall и The Queen през 2006 г. Други творби включват The Fragile Heart, Anna Karenina, North Square, In a Land of Plenty, The Jury, The Last King, Becoming Jane, Life, Leaving, Penny Dreadful, Fearless, MotherFatherSon, His Dark Materials и др. По време на кариерата си тя е спечелила няколко награди, включително BAFTA за Streetlife (1995), награда на Broadcasting Press Guild за North Square и Golden FIPA на Международния фестивал за аудиовизуално програмиране в Биариц.

По отношение на благотворителните усилия Маккрори и Дамян помогнаха за финансирането на £1,5 милиона за Feed NHS по време на епидемията. Тя направи последното си телевизионно участие в Good Morning Britain през март 2021 г., за да обсъди работата им с Prince’s Trust. Хелън беше убедила Дамян да ходят на срещи и да намерят отново любовта, призна Дамян. Деймиън каза в коментар, публикуван в Sunday Times през април 2021 г.:

Нейната доброта се разшири до това да накара тримата да живеем. Живейте с цялото си сърце, грабвайте шансовете и се стремете към преживяванията. „Искам татко да има приятелки, много от тях, всички трябва да обичате отново, любовта не е притежателна“, прошепна тя от леглото си. Но, Дамян, опитай се да издържиш на погребението, без да ухажваш никого.

 Хелън Маккрори

Смъртта на Хелън Маккрори идва само дни след като Деймиън Луис беше романтично свързан с американската художничка Алисън Мосхарт. Двамата бяха забелязани многократно, което вероятно потвърждаваше твърденията на двойката. По-рано тази седмица двойката беше видяна на лятното парти на The House of KOKO.

Популярни Публикации