Рут Клептън - Всичко за дъщерята на Ерик Клептън

Рут Клептън е една от онези суперзвезди, които станаха известни, защото е родена от известни родители. Тя е дъщеря на английския рок и блус музикант, текстописец и вокалист Ерик Клептън.

Бързи факти

Пълно име Рут Клептън
Първо име Рут
Фамилия Клептън
Дата на раждане 1985 г
Професия Дъщеря на знаменитост
Националност британски
Държава на раждане Великобритания
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Дийн Бартлет
Без деца две
Братя и сестри Джули Роуз, Софи Бел и Ела Мей

Нейната майка и баща

Баща й Ерик Клептън и майка й Ивон Кели я раждат. Патриша Моли Клептън и Едуард Уолтър Фрайър родиха нейния баща. Нейното раждане е резултат от извънбрачния роман на баща й с мениджъра на звукозаписното студио Кели. По това време бащата на Рут все още беше женен за Пати Бойд. Родителите й никога не са се женили.

Нейният съпруг и нейният семеен живот

Дийн Бартлет, нейният дългогодишен любовник, е блажено женен за нея. След като се срещаха няколко години, двойката размени брачни обети. Сватбата се състоя в църквата 'Света Мария Магдалена' на Рипли. На него присъстваха близки приятели и роднини. Ето снимка от сватбения им ден с надпис: Това беше най-щастливият ден.  Рут Клептън

Рут Клептън (Източник: Google)

Тя беше зашеметяваща в бяла рокля без презрамки с щампи на цветя. Дийн облече сив костюм с бяла роза, пъхната в палтото. Докато се стиснаха за ръцете, двойката изглеждаше зашеметяващо. Всяка година на 10 септември двойката празнува своя юбилей.

Майка на две деца

Тя и съпругата й имат две деца. През 2013 г. те имаха първото си дете, Айзък Ерик Оуен. Двойката благослови още един пакет радост през март 2016 г. Те кръстиха сина си Теодор Иван Бартлет.

Тя е загубила връзка с баща си.

Дъщерята на Ерик направи заглавия, когато присъства на погребението на своя полубрат Конър Клептън (дете на Ерик и Лори Дел Санто), който почина след падане от 53-ия етаж на жилищна сграда. Рут беше тази, която помогна на баща си да преодолее загубата на Конър. Ерик отбелязва в книгата си от 2007 г., Рут е била огромна помощ. Нямах представа колко влияние може да има едно дете върху живота на възрастен, доколко може да те накара да се чувстваш легитимен, различен и силен.

  Рут Клептън

Рут Клептън (Източник: Google)

Рут и баща й се скараха, когато тя разкри лична информация за баща си в социалните медии. Тя публикува, че баща й се е облякъл като жабата Кърмит за 70-ия си рожден ден. Освен това тя качи снимки на две Porsche в гараж в имота на баща си. Ерик не одобряваше поведението й и затова я наказа. В отговор тя каза, че вече не иска да бъде част от живота му.

Нейният начин на живот

Тя води охолен начин на живот със съпруга и децата си. Обича да прекарва време със семейството си и да създава спомени. В есе, което написа, тя каза, че обича модата и обича да купува много. Обича и семейните разходки в провинцията. Ето снимка от една от ваканциите й в Скарбъроу.

Нетна стойност

Баща й е богат човек с нетно състояние от 300 милиона долара към 2022 г. Нетното богатство на баща й е нараснало значително в резултат на работата му като музикант. Започва кариерата си на 17, когато се присъединява към група, наречена The Roosters. По-късно се присъединява към втората си група The Yardbirds. For Your Love, успешна песен, е издадена през 1965 г. След това той избира да създаде своя група. През 1996 г. създава групата Cream, която се превръща в една от най-влиятелните рок банди на времето.

Отличията и постиженията на Ерик

Носител е на 18 награди Грами, включително награда Грами за песен на годината и най-добра рок песен. Той също така получава наградата на NME за най-добър китарист през 1974 г.

Популярни Публикации