Какъв е произходът на Ким Улф?

HGTV запази лидерството си в умопомрачителните серии за подобряване на дома. Защо, по дяволите, купих това?, предстоящото съвсем ново шоу на шоуто, ще има Ким Улф като негов водещ.

39-годишният мъж е от Сан Антонио, Тексас и е победител в Survivor (2012) на CBS. Когато Улф и нейният съпруг придобиват първия си имот от 1940 г., те откриват, че имат способности за интериорен дизайн и искат да го реновират напълно.

Освен това, в следващата си програма, Защо, по дяволите, купих това?, Ким Улф ще помага на хората да трансформират изцяло домовете си, на които не са се радвали, когато са ги придобили за първи път. Ким Улф

Ким Улф

Ким Улф е работил като водач в провинцията

Ким Спрадлин Улф , която е родена на 30 януари 1983 г., управлява сватбен бизнес, което показва нейната страст към дизайна. Тя е майка на три деца, освен телевизионно лице и съпруга.

Тя се представя в социалните мрежи като:

Винаги нетърпелив за приключение или ремонт, което често може да е едно и също нещо.

Ким Улф беше екскурзовод и работеше в рафтинг фирма в Колорадо в ранните си дни, което може да изненада феновете. Тя веднага усеща силна връзка с природата и на открито. Това е голям източник на вдъхновение за нейната дизайнерска работа, която тя се стреми да включи в работата си.

Тя също говори с HGTV за връзката, която вижда между природата и нейния дизайн:

Независимо дали става въпрос за модела на кожата или месингова маймуна или нещо друго, ще намерите някакъв вид животно на практика във всяко пространство, което някога съм докосвал. По принцип съм голям любител на животните.

Победителят в Survivor също е ожесточен конкурент, както се вижда от факта, че тя спечели 0 000 в шоуто. Състезателният й манталитет е наследен от баща й, който по това време е треньор по футбол в гимназията. Ким израства, виждайки как баща си се състезава и това личи във всичко, което прави.

Освен това, много от уроците на Ким в Survivor са й помогнали да се съсредоточи върху следващата си програма. HGTV я цитира като казва:

Трябваше да се науча как да чета хората и да разбера кои са те наистина и за двете програми, казва тя.

Тя продължи да казва:

Трябваше незабавно да анализирам семейството, да определя какви са техните изисквания и да разбера какво наистина щеше да ги взриви.

Браян Улф, съпругът на Ким Улф, също ще представи Защо, по дяволите, купих тази къща? с нея. Шоуто ще бъде излъчено за първи път на 30 март от 21:00 часа.

Популярни Публикации