Доминик Гайзендорф и Кам Жиганде подадоха молба за развод след 13 години брак

37-годишният Доминик подаде молба за развод в понеделник, 1 август, като посочи, че причината за раздялата са непреодолими различия. В съдебните документи се посочва, че раздялата е настъпила на 1 май. Доминик също търси съпружеска издръжка и е поискала от съда да спре 39-годишната Кам да иска финансова помощ от нея. Доминик също поиска законно попечителство и споделено попечителство над трите им деца.

Трябва да се отбележи, че Кам и Доминик изглежда не се следват в социалните медии. Елиминирала е и всичко, свързано с бившия й съпруг, с изключение на две семейни снимки, на които двамата са със зимни екипи и децата си пред коледна елха.

Всичко за връзката на Кам Жиганде и Доминик Гайзендорф

Доминик Никол Гайзендорф е родена на 1 ноември 1984 г. в Ню Орлиънс, Луизиана, и е работила като сервитьорка, преди да стане актьор. Тя се появи във филма от 2007 г. Под повърхността. Тя стана известна като съпругата на Кам Жиганде. Съобщава се, че нетната й стойност е в диапазона от 3 милиона долара. Основният й източник на доходи е работата й като актьор.

 Доминик Гайзендорф

Кам и Доминик се ожениха през 2008 г. след две години връзка. Евърли Рей, първото им дете, се роди през април 2009 г. Арми Хартли, втората им дъщеря, се роди през ноември 2015 г., а Рекер Радли, тяхното момче, се роди през януари 2013 г. Доминик каза във Facebook през 2018 г., че тя и Кам никога не са отбелязаха Свети Валентин или своя годишнина. По това време тя написа,

Вярвам, че фактът, че никога не сме празнували Свети Валентин (или дори годишнина), е ключът към това да те обичам повече всяка година... Така че ще продължа да те обожавам и да се отнасям с теб по същия начин, както правя всеки ден. С всичко, което имам. Освен ако не сте се уредили за тази вечер… или сте ми купили нещо, трябва да отида по поръчка веднага.

 Доминик Гайзендорф

Всичко за Cam Gigandet

Кам Жиганде започва кариерата си през 2003 г. като гост-изпълнител в криминалния драматичен сериал на CBS CSI: От местопрестъплението. Той продължи да участва в програми като The Young and the Restless, Jack and Bobby и The O.C. Жиганде стана известен, след като се появи в драматичния екшън филм от 2007 г. „Никога не се отдръпвай“ и беше избран за ролята на Джеймс в трилогията „Здрач“. По-късно той участва в The Unborn, филм на ужасите от 2008 г., и Pandorum, научнофантастичен трилър от 2009 г. Cam също се появява в The Roommate, Easy A, The Experiment, Burlesque, Trespass и Priest. Наскоро той беше видян в „Без угризения“ на Майкъл Б. Джордан.

Популярни Публикации