Рапърът Джон Белион е женен, но песните му Conversations With My Wife не са за жена му

Слухове за рапър Джон Белион Бракът на циркулира от доста време, но беше трудно да се отделят фактите от измислицата, тъй като всички слухове се основаваха на изтрит туит.

След това дойде сковаващата, но красива песен „Conversations With My Wife“ и интернет най-накрая беше убеден, че слуховете са верни. Но нови доказателства сочат, че плаващата теория е само частично вярна, тъй като песента изобщо не е за жена му, а по-скоро за нещо друго.

Бързи факти

Пълно име Джон Белион
Дата на раждане 26 декември 1990 г
Възраст 30 години
Височина/колко висок?
5 фута 9 инча
Професия Рапър, певец, автор на песни, звукозаписен продуцент
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Полова идентичност Мъжки
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност 4 милиона долара

Нетна стойност на рапъра Джон Белион

Нетното състояние на рапъра Джон Белион е около 4 милиона долара към октомври 2022 г.Изтрит туит предизвика спекулации за съпругата на Джон Белион

През октомври 2018 г. отговорникът на Twitter @emilyhburgett твърди, че близък приятел на Белион й е разкрил, че Белион е женен от началото на 2018 г. Туитът сам по себе си не беше забележителен, но нещата станаха интересни, когато Белион отговори на туита на Емили в 17 октомври 2018 г.

Bellion поздрави потребителя за разрешаването на мистерията и помоли читателите да се върнат към слушането на музика. Реакцията, от друга страна, беше трудна за прогнозиране. Заради смеещите се емотикони в публикацията не беше ясно дали отговорът е истински или саркастичен.

Два дни по-късно, на 19 октомври, официалният канал на Bellion в YouTube пусна песента „Conversations With My Wife“, дори реномирани източници спекулираха, че слуховете са верни. Оттогава обидният туит е премахнат.

Оказва се, че Белион е женен, но спекулациите се оказаха неверни

Лесно е да се види как са се формирали вярванията. В края на краищата песента се казва „Разговори с жена ми“. Дори текстът на песента беше широко интерпретиран, за да постави под въпрос предаността на съпругата на рапъра към него.

Първоначално изглежда, че артистът намеква дали съпругата му би изпитвала същите чувства към него, ако той не беше богат и известен. Въпреки това, в интервю за списание Coup de Main през 2019 г. Белион разкри, че песента е послание към неговите фенове и последователи в социалните медии. Той сравнява „дигиталния живот“ с живота в социалните медии.

Той сравни как социалните медии постепенно отнемат енергия от реалния живот, като хората се увличат да сравняват живота си с живота на другите. Американският художник по-късно 'косвено' потвърди брака си и обсъди значението на съпругата си в решенията в живота му.

Като каза това, Белион запази част от някои подробности за семейния си живот и съпругата си, като името на съпругата му и датата на брака му, наред с други неща.

Произходът на разговорите на Белион с жена ми.

В същото интервю за списание Coup de Main, Bellion разкри, че подобно на текстовете, той искаше да избяга от светлината на прожекторите в един момент, когато нещата станаха твърде тежки за него. В този случай артистът си спомни дните си на турне за албума „The Human Condition“, по време на които се чувстваше особено депресиран.

Относно турнето Human Condition, Bellion заявява, че албумът върви толкова добре и резонира с толкова много хора, че е бил на три последователни турнета, всяко едно по-голямо от предишното.

Въпреки че дните на турнета на рапъра бяха интензивни и му показаха успешен живот, той беше и най-нещастният, който някога е бил. Той изясни това твърдение, като заяви, че това, което първоначално е възприел като успех, е мнението на другите, а не неговото собствено.

Той каза още, че макар светът да иска той да расте, той все още не е готов да работи на същото ниво. Не е, отговори той, предизвиквайки идеята за „Conversations With My Wife“. „Conversations With My Wife“, според Bellion, включваше сурови китарни ритми и истински инструменти с мръсен барабанен пълнеж, което беше различно от предишните му песни.

Освен това той разкри, че песента е написана в пряка противоположност на това, което хората очакват от него, „анти-Jon Bellion“, ако щете, и че това е по-скоро изявление за изграждането на кариерата му според собствените му условия.

  Джон Белион

Джон Белион

По време на пандемията той изнесе виртуален концерт.

Когато светът се чувстваше безпомощен пред пандемията от COVID-19, Bellion излезе с идеята да проведе виртуален концерт, за да забавлява хората. Целта на концерта беше да направи повече от просто да забавлява хората; той обяви, че всички приходи ще отидат в подкрепа на групата и екипа на Beautiful Mind. На 10 декември 2020 г. рапърът свири на живо от Коув Сити във виртуален концерт.

Популярни Публикации