Бет Моуинс е първата жена коментатор, водеща мача от Националната футболна лига

Бет Моуин е спортен писател от Съединените щати. Тя е добре известна с това, че стана първата жена коментатор на НФЛ, водеща мач. Тя работи за ESPN и CBS като говорител и спортен писател.

Бързи факти

Пълно име Бет Моуинс
Първо име Бет
Фамилия Моуинс
Дата на раждане 26 май 1967 г
Възраст 54 години
Професия Спортен журналист
Националност американски
Град на раждане Сиракюз, Ню Йорк
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Лен Моуинс
Баща професия треньор по баскетбол
Полова идентичност Женски пол
Хороскоп зодия Близнаци
нетна стойност 2,5 милиона долара

Детство и родители

Тя е родена в семейство, обсебено от спорта. Баща й Лен Моуинс тренира баскетбол, докато майка й играе професионално хокей на лед. Двойката живееше в Северна Сиракуза, Ню Йорк, с децата си. Участвала е в различни спортове през годините в гимназията и колежа. От малка тя обича да играе баскетбол, футбол и софтбол.

Съпруг или лесбийка?

Личният й живот е нещо, което тя иска да запази в тайна. Тя никога не е говорила публично за съпруга си. В резултат на това можем да заключим, че тя е много частна личност. Според нейните уики страници тя не е омъжена и е доволна от самотния си живот. Спекулира се, че тя е лесбийка, въпреки че това никога не е доказано. През 2011 г. тя работи като водещ на Световното първенство по футбол за жени. Бет Моуинс беше в екип заедно с бившия футболист Кат Уайтхил за отразяването на канала ESPN на Световното първенство по футбол за жени през 2011 г. Техните почитатели похвалиха усилията и на двамата.Нетната стойност на Бет Моуинс през 2022 г

Тя има голяма нетна стойност и доходи. Бет Моуинс има нетна стойност от 2,5 милиона долара към 2022 г . Според множество доклади заплатата й се оценява на между 75 000 и 90 000 долара. Тя е най-добре платеният спортен коментатор в нацията. Тя работи дълги години в журналистиката и изкарва толкова. Преди това тя е заемала позиции в известни новинарски организации, включително ESPN, FOX и CBS. От малка тя проявява голям интерес към спорта. През 1991 г. тя започва кариерата си като новини и спортен директор в радио WXHC-FM.

 Бет Моуинс

Бет Моуинс (Източник: Google)

Тя започва работа за ESPN като репортер на спортни новини през 1994 г. и все още е свързана с компанията. По-долу са някои от спортните журналисти, които са направили това голямо. Джил Арингтън е спортен коментатор от Съединените щати. Нетната й стойност е 9,5 милиона долара. Ерин Андрюс е телевизионна личност и спортен писател. Тя има богатство от 20 милиона долара. Чариса Томпсън е спортен журналист и телевизионен водещ от Съединените щати. Тя струва 3 милиона долара.

Любопитни факти

  • Тя е родена в Сиракюз, Ню Йорк на 26 май 1967 г. Сега е на 52 години.
  • Нейната националност е американска.
  • През 1989 г. тя получава бакалавърска степен от Lafayette College.
  • През 2005 г. тя стана втората жена, която обяви предавани по национална телевизия колежански футболни игри.

Популярни Публикации