Рейчъл Наги - Wiki, Нетна стойност, Възраст, Гадже, Височина, Смърт

Рейчъл Наги беше главният певец и пианист на The Detroit Cobras, добре известна рок група. Тя беше вдъхновение за много хора, включително членовете на нейната група.

Бързи факти

Пълно истинско име Рейчъл Лий Наги
Име Рейчъл Наги
Псевдоним Рейчъл, Лий
Възраст (към 2022 г.) 37 години.
Професия Вокалист
Дата на раждане октомври 1984 г
Място на раждане Детройт, Мичиган
Сегашен адрес Детройт, Мичиган
образование Абитуриентски
Име на училище Местна гимназия в Детройт
университет Държавен университет
Нетна стойност 0k-0k USD.
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Зодия Не се знае
език Английски
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг

Възраст и ранен живот на Рейчъл Наги

Рейчъл Наги е роден в Детройт, Мичиган, между 1984 -1985 г . Твърди се, че тя е била единственото дете в училищна възраст на десет години, когато е създала своя собствена група. Но докато беше в училище, тя започна да се мотае с банда музиканти, които дори не знаеха как да пеят. Рейчъл веднъж спомена, че е била с група хора, които са формирали групата The Cobras по времето, когато са практикували. Рейчъл беше известна като едно от лошите момичета в училището си и беше известно, че носи кожа и високи токчета. В юношеството си тя също пушеше и споделяше шишенце с пури. Рейчъл никога не е предоставяла подробности за своето образование или дните си в колежа в интервю след присъединяването си към групата.

Височина и тегло на Рейчъл Наги

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Рейчъл Наги е висока 5 фута 6 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има черни очи.  Рейчъл Наги

Рейчъл Наги

Рейчъл Наги Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Рейчъл Наги? Госпожица Рейчъл, която вече не е сред нас, е оставила уважавано състояние на членовете на семейството си. Сътрудничеството й с нейните колеги от групата й доведе до голяма фен база и финансов успех за нея. Тя договаря договори с много лейбъли и плаща висока такса за групата си. Впоследствие тя разпръсна всички печалби на членовете на групата си и запази малко по-висока част за себе си. Досега не е доказано колко нетна стойност е оставила за семейството си, въпреки че се смята, че нетната й стойност е между 000 - 000 USD.

кариера

Рейчъл и Мери Рамирес сформират групата през 1994 г. По това време Рейчъл е поканена да се присъедини към групата The Cobra като вокалистка и групата в крайна сметка е преименувана на The Detroit Cobras. Mary Ramirez е член на групата като китарист. Първоначално Рейчъл и нейната група поставят своите събития над музиката. Те просто го правеха за удоволствие, не за слава. Рейчъл и нейните колеги от групата бяха по-скоро цирк, когато започнаха, често правейки странни неща, за да забавляват хората.

Рейчъл и Мери подписват със Sympathy for the Record Industry през 1998 г. и издават дебютния си албум, озаглавен. Те получиха малко признание за дебютния си албум и след тригодишна пауза издадоха втори албум. Тяхната гаражна рок група започва да набира популярност в Обединеното кралство и те подписват договор с Rough Trade Records в Лондон. По това време Рейчъл беше почти на двайсет години и хората наистина плащаха, за да гледат бандата им да свири на живо. Така че Рейчъл и нейните колеги от групата решиха да се заемат сериозно и да реформират групата си, завръщайки се с нови членове и нови цели.

След това хората започнаха да се обръщат към Рейчъл и членовете на нейната група и да им правят комплименти за отличната им група. Рейчъл никога не си е представяла, че ще превземе света със способностите си и ще стане знаменитост в момента. Рейчъл каза в интервюто си, че се смята за късметлийка, че е имала успешно пътуване с колегите си от групата. Тя е издала няколко албума, сингъла и EP-та с членовете на групата си през цялата си кариера.

Смъртта на Рейчъл Наги

Рейчъл Наги, известната певица на известната група The Detroit Cobras, почина на 15 януари 2022 г. Тя беше млада, напуснала службата на 37-годишна възраст. Никой не очакваше, че ще изостави семейството и приятелите си толкова млада възраст. Но тя вече не е на тази прекрасна планета, тъй като смъртта й беше съобщена на официалната страница на групата й в социалните мрежи. Грег Картрайт, член на групата й, съобщи за смъртта й.

Рейчъл Наги Гадже и срещи

С кого се среща Рейчъл Наги? Рейчъл изглежда като отворена млада дама, която си е сътрудничила с различни мъже членове на групата. Но тя никога не е започвала любовна афера с някой от членовете на групата мъже. Нейната съоснователка на групата Мери Рамирез, от друга страна, е снимана да прекарва качествено време с други мъже членове на групата. Но докато говорим за Рейчъл, все още не беше омъжена и никога не се беше влюбвала в никого. Нейната основна цел беше да изпълнява изключителна музика и песни за групата си. Няколко пъти е била виждана да се забавлява и да купонясва с колегите си от групата в различни барове.

Популярни Публикации