Алекс Хейл - Wiki, възраст, нетно състояние, височина, приятелка, срещи

Алекс Хейл е състезател по крикет от Англия. В момента той е дясна ръка за Нотингамшър. научете повече за неговата възраст, биография, нетна стойност, височина, тегло, кариера

Бързи факти

Пълно истинско име Александър Даниел Хейлс
Псевдоним Алекс Хейл
Възраст (към 2022 г.) 33 годишен
Професия играч на крикет
рожден ден 3 януари 1989 г
Място на раждане Хилингдън, Лондон, Англия
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
приятелка N/A
Нетна стойност 1 милион долара - 5 милиона долара
Височина (прибл.) 6 фута 5 инча
Тегло (прибл.) 60 кг

Възраст и ранен живот на Алекс Хейл

Алекс Хейл е роден в Хилингдън, Лондон, Англия, на 3 януари 1989 г . Той е на 33 години към 2022 г. В Бъкингамшър той посещава както училище Westbrook Hay, така и гимназия Chesham (сега Chesham Grammar School). Баща му, Гари, постави много местни рекорди за вата (включително 321 неаут за Джерардс Крос срещу Чалфонт Сейнт Питър в ограничен мач от лигата), а дядо му, Денис, беше страхотен тенисист, който веднъж принуди Род Лейвър да играе пет сета на Уимбълдън.

Височина и тегло на Алекс Хейл

Алекс Хейл е висок 6 фута 5 инча . Тежи около 60 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Алекс Хейл

Алекс Хейл

Нетната стойност на Алекс Хейл

Колко е нетната стойност на Алекс Хейл? Нетното състояние на Алекс Хейлс се оценява на между 1 и 5 милиона долара според Wikipedia, Forbes, IMDb и други онлайн източници. Правеше пари като професионален играч на крикет.

кариера

  • Хейлс първоначално спечели национална известност през 2005 г., когато удари 55 от един оувър (три без топки, осем шестици, една четворка) в състезание Cricket Idol T20 в Lords като шестнадесетгодишен. Той беше избран заради бързите си умения да играе боулинг, което беше иронично.
  • Хейлс представляваше U19 на Англия в поредица от тестови мачове за юноши и ODI срещу гостуващите U19 на Нова Зеландия през лятото на 2008 г., като имаше средно 50 в тестовете и над 30 в ODI, включително три половин века.
  • Хейлс вкара 28 в първата загуба на Англия от Западна Индия, преди да постигне 17 в историческо преследване срещу Южна Африка. След като пропусна третия мач срещу Афганистан поради контузия, Хейлс се завърна за жизненоважния мач срещу Шри Ланка и въпреки че беше аут за патица, Англия триумфира. Той вкара 20 гола срещу Нова Зеландия на полуфиналите, осигурявайки позицията на Англия на финала, но беше аут за един гол срещу Западна Индия и Англия завърши на второ място.
  • На 26 април 2019 г. беше разкрито, че Хейлс се е провалил на тест за употреба на наркотици за развлечение и е бил отстранен за 21 дни. Бордът по крикет на Англия и Уелс (ECB) потвърди на 29 април 2019 г., че Хейлс е бил пропуснат от предварителния списък на Англия за Световната купа, както и от всички отбори на Англия преди международния сезон. След това събитие Хейлс не е повикан за Англия, като капитанът на Англия Еоин Морган отбелязва, че Хейлс е загубил вярата на отбора.

Алекс Хейл Гадже и запознанства

С кого се среща Алекс Хейл? В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Той крие личния си живот от папараците. Алекс Хейл не е обект на никакви слухове или противоречия. Алекс Хейл се пази на разстояние от слуховете, които могат да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Популярни Публикации