Стефани Макмеън обучава най-голямата си дъщеря да поеме семейната компания

Стефани Макмеън е принцеса на WWE, която е израснала пред публиката на WWE. Баща й, Винс Макмеън, е най-известният член на семейство Макмеън. От 1980-те до днес той изведе семейната борческа компания до нови висоти. Стефани, дъщеря на предприемач в развлекателна фирма за милиарди долари, започва да учи въжетата на индустрията в ранна възраст. Тя започва работа като рецепционистка във фирмата на баща си, когато е на 12 години.

Стефани Макмеън за обучението на дъщеря си

Стефани, наскоро избраният временен председател и главен изпълнителен директор, сега подготвя най-голямата си дъщеря да поеме компанията. На въпроса дали би насърчила трите си деца да се състезават, главният изпълнителен директор разкри новината по време на участие в Things First на Fox Sports. Тя отговори, че 15-годишната й дъщеря Аурора Роуз Левеск вече се готви да бъде професионална боричка.

Голямата ми дъщеря вече тренира. Бих ги посъветвала [нейните деца] да преследват страстите си и всичко, в което вярват, стига да работят упорито за това, каза Стефани. Стефани Макмеън

Тя каза още, че децата й могат да направят всичко, което си наумят, но само ако вярват в себе си и работят упорито. В друго интервю тя каза, че дъщеря й също се интересува от управлението на логистиката на бизнеса. Тя каза, че когато Аврора била на осем години, тя изразила желание да бъде като дядо си, а не като майка си или баща си. Желанието на дъщеря й да работи за WWE едва ли е изненадващо, като се има предвид, че това е наистина семейна компания.

Съпругът и децата на Стефани Макмеън

Макмеън също има още две деца, Мърфи Клеър Левеск, на 13, и Вон Евелин Левеск, 11, които споделя със съпруга си, бореца Пол Трипъл Х Левеск. Пол предложи брак на главния изпълнителен директор на WWE на Свети Валентин през 2003 г. След като беше част от разказ, в който Пол прекъсна сватбата на Стефани и Андрю Тест Мартин, двойката се влюби. На персонала на WWE не беше разрешено да се среща с борци, така че те поискаха разрешение от бащата на Стефани, преди да започнат връзката си.

 Стефани Макмеън

Винс даде одобрението му, но след това промени мнението си, твърдейки, че връзката им няма да се получи. Стефани и Пол се разделиха, точно както той очакваше. Те се събраха отново след десетмесечен отпуск и Винс одобри повторното им събиране. Двойката се жени в Слийпи Холоу, Ню Йорк, през октомври 2003 г. и оттогава са заедно.

Стефани Макмеън подава оставка, за да прекарва повече време със семейството си

Стефани заяви през май 2022 г., че ще се откаже от повечето си позиции в WWE за момента. От утре си вземам отпуск от повечето си задължения в WWE, каза тя в Twitter. Тя каза, че си взема почивка, за да се грижи за съпруга и децата си. Тя обаче посочи, че няма да отсъства за дълго и че очаква с нетърпение да възобнови позицията си с повишението.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стефани Макмеън (@stephaniemcmahon)

Популярни Публикации