Колко богата е Емили Ратайковски? Нетно състояние, кариера, заплата

Емили Ратайковски и Себастиан Беър-МакКлард са се разделили. Първият подаде молба за развод във Върховния съд на Манхатън и Page Six каза, че делото е оспорвано, тъй като условията за развод на двойката все още не са договорени. Източник каза на People през юли, че Емили и Себастиан са се развели, твърдейки, че това е изборът на Емили и че тя е силна и фокусирана върху детето си. Разкритието беше разкрито за първи път от Page Six, а след това Емили беше видяна в Instagram без сватбената си халка.

Нетната стойност на Емили Ратайковски

Емили Ратайковски е добре познат модел, актьор и писател, който стана известен с ролята си в юношеския сериал на Nickelodeon iCarly. След това тя започва кариерата си на модел, след като е публикувана в секси списание Goodies! през март 2012 г. CelebrityNetWorth оценява богатството на 31-годишната жена на около 8 милиона долара. Тя е натрупала значително състояние в резултат на работата си в сектора на развлеченията. След като се ожени за Себастиан, двойката купи дом в Ехо Парк, Лос Анджелис. Това е резиденция за 2 милиона долара с 1650 квадратни фута, която беше обявена за 1,595 милиона долара. Емили плати повече от исканата цена за дома, който се гордее с каменна камина, капандури и огромни прозорци. Гостите могат да останат в отделна вила. Емили Ратайковски

Емили дебютира в игрален филм през 2014 г. с Gone Girl, психологически трилър. Последваха Entourage, We Are Your Friends, I Feel Pretty и Welcome Home. Тя също участва в сериали като The Spoils Before Dying и Easy. Ратайковски е бил в Sports Illustrated и е дефилирал по пистите на Седмицата на модата в Ню Йорк, Седмицата на модата в Париж и Седмицата на модата в Милано.

Връзката на Емили Ратайковски и Себастиан Беър МакКлард

Емили Ратайковски и Себастиан Беър-МакКлард бяха снимани заедно за първи път на Свети Валентин, но не е ясно как са се запознали. Двамата излизаха известно време, преди да се оженят в Ню Йорк през февруари 2018 г. Емили сподели как Себастиан й е предложил брак в The Tonight Show с участието на Джими Фалън. Той предложи в таверната „Минета“, спомня си тя, въпреки че по това време нямаше пръстен. Тя продължи, като каза:

И тогава той взе кламера, с който бяха платени парите, и ми създаде пръстен, който ми се стори доста прекрасен.

 Емили Ратайковски

Двойката организира сватбата си по такъв начин, че малко хора знаеха за нея. Емили се дегизира в горчично жълт тоалет, за да не я види никой. Всички носеха костюми или спортни костюми, каза тя, докато Себастиан облече бял гащеризон.

Популярни Публикации