Paula Etxeberria- Възраст, гадже, височина, нетна стойност, кариера, националност

Паула Ечеберия е певица и музикант, която изпълнява ролята на Twin Melody в YouTube със своята сестра близначка Aitana. Те спечелиха певческия конкурс A ze banda в страната на баските. Тя участва като специален гост в сериала за юноши BIA през 2020 г. През януари 2013 г. тя и Айтана стартираха съвместния си канал в YouTube, 2ndMelodyy. Научете повече за Paula Etxeberria Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Паула Ечеберия
Псевдоним Паула
Възраст 25 годишен
рожден ден 10 юни 1997 г
Известен с Youtube звезда
Родно място Испания
Националност испански
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Водолей
Височина/ Висок прибл. 5 фута 5 инча
Тегло прибл. 52 кг
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Зеленикав
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Paula Etxeberria Възраст и националност

На колко години е Паула Ексеберия? Тя беше родена на 10 юни 1997 г , в Испания . В момента тя е 25 годишен, и нейната зодия е Водолей. Паула има испанско гражданство, но етническата й принадлежност не е известна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Paula Etxeberria и други подробности за семейството. Paula Etxeberria също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Paula Etxeberria е висока с височина 5 фута и 5 инча и тежи около 52 кг. Тя също е фитнес маниак. Paula Etxeberria има зеленикава коса и светлокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Paula Etxeberria, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  Паула Ечеберия

Paula Etxeberria позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Paula Etxeberria 2022 г

Колко е нетната стойност на Paula Etxeberria? От професионалната си кариера като звезда в YouTube очевидно Паула Етксеберия може да спечели добра сума пари. Към октомври 2022 г. приблизителната нетна стойност на Paula Etxeberria е 1,5 милиона долара.

Гадже и връзка

Кой е гаджето на Paula Etxeberria? Паула Ечеберия вероятно е необвързан в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Паула Ечеберия предпочита да пази личния си живот в тайна. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • Нетната й стойност е 1,5 милиона долара
  • Тя е голям любител на животните
  • Дебютният кавър на Trivia Twin Melody беше от хитовата песен Kiss You на One Direction. Нейният акаунт в TikTok с Twin Melody има повече от 16 милиона последователи.
  • Love Me Like You Do на Ellie Goulding е един от най-популярните им кавъри.

Също така, знайте за Нетна стойност на Фрея Фокс, възраст, биография, етническа принадлежност, националност

Популярни Публикации