Коя е Холи Робинсън Пийт? Wiki, възраст, височина, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Холи Робинсън Пийт е известна американска актриса, певица и продуцент. Тя е добре известна с ролята си в полицейския процедурен телевизионен сериал 21 Jump Street.

Бързи факти

Празнувано име: Холи Робинсън Пийт
Истинско име/пълно име: Холи Елизабет Робинсън Пийт
Пол: Женски пол
Възраст: 57 години
Рождена дата: 18 септември 1964 г
Родно място: Mount Airy, Филаделфия, Пенсилвания, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,65 м
Тегло: 55 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруга
(Име):
Родни Пийт (м. 1995 г.)
деца: Да (Райън Елизабет Пийт, Родни Пийт младши, Роман Пийт, Робинсън Джеймс Пийт)
Запознанства/гадже
(Име):
N/A
Професия: Американска актриса и певица
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара
Последна актуализация: юли 2022 г

Биография на Холи Робинсън Пийт

Холи Елизабет Робинсън е роден на 18 септември 1964 г. във Филаделфия, Пенсилвания, САЩ, в квартал Маунт Еъри. Баща й, Мат Робинсън, беше актьор, телевизионен продуцент и писател, който почина през 2002 г., а майка й, Долорес Робинсън, работеше като мениджър на таланти, след като преди това работи в областта на връзките с обществеността и образованието.

Холи Робинсън Пийт е родена и израснала във Филаделфия, преди да се премести в Калифорния със семейството си, когато е на десет. Тя посещава Greene Street Friends School във Филаделфия. Холи Робинсън Пийт завършва гимназията в Санта Моника, след като се премества в Калифорния, а по-късно получава диплома по френски език и психология от колежа Сара Лорънс. Тя също прекара една година в Парижкия университет.Личният живот на Холи Робинсън Пийт включва брак, деца и връзки. Родни Пийт, бивш професионален куотърбек по американски футбол, е неин съпруг от 1995 г. Холи и Родни имат четири деца: Райън Елизабет Пийт, Роман Пийт, Родни Пийт младши и Робинсън Джеймс Пийт. Родни и Райън са еднояйчни близнаци, родени през 1997 г.

Холи Робинсън Пийт Възраст, височина, тегло

Холи Робинсън Пийт е родена на 18 септември 1964 г. и към 2022 г. е на 57 години. Висока е 1,65 метра, а теглото й е 55 килограма.

  Холи Робинсън Пийт

Холи Робинсън Пийт

кариера

Холи Робинсън Пийт прави своя актьорски дебют като дете в детския телевизионен сериал „Улица Сезам“. След това работи като кореспондент на детското шоу Kidsworld. Холи Робинсън Пийт стана известна и привлече много внимание в индустрията с най-забележителната си актьорска роля в полицейския процедурен телевизионен сериал 21 Jump Street, за който тя участва и във филмовата адаптация.

Холи Робинсън Пийт не се появи много в сериала 21 Jump Street. Тя получи още една дългогодишна актьорска роля след сериала в ситкома Hangin’ с Mr. Cooper, последван от друга изключителна роля в For Your Love.

Актьорските роли на Холи Робинсън Пийт през 2018 г. включват мистерия в Morning Show: Mortal Mishaps, драматична мистерия.

Постижения и награди на Холи Робинсън Пийт

Холи Робинсън Пийт беше номиниран за множество награди, но получи само няколко. За въпросите на живота и срещите, любовта, Inc. и за вашата любов тя беше номинирана за шест награди за изображение, включително за изключителна актриса в телевизионен филм, мини-сериал или драматичен специален филм и изключителна актриса в комедиен сериал. Холи Робинсън Пийт също беше номинирана за наградата Kids’ Choice за любима телевизионна актриса за ролята си в сериала 21 Jump Street.

Холи Робинсън Пийт получи наградата за изображение на NAACP за изключителна литературна творба в детската литература за книгата си My Brother Charlie.

Нетната стойност на Холи Робинсън Пийт през 2022 г

Нетната стойност на Холи Робинсън Пийт се оценява на около 5 милиона долара към октомври 2022 г. Тя натрупа милиони долари чрез актьорските си роли и изпълнения във филми и телевизионни предавания. Холи Робинсън Пийт се е появявала в няколко филма с големи печалби, включително касовия филм Jump Street 21, който спечели повече от 200 милиона долара.

Холи Робинсън Пийт е една от малкото харесвани актриси с малко признати актьорски роли. Тя има само 34 признати актьорски роли, повечето от които са в телевизионни сериали като 21 Jump Street и For Your Love. Холи Робинсън Пийт в момента е омъжена за Родни Пийт и има две деца.

Популярни Публикации