Сами Луис- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, височина, кариера

Сами Луис е утвърдена фигура в социалните мрежи в Съединените щати, добре известна с акаунта си в TikTok. Сами Луис вече има едноименен канал в YouTube с хиляди последователи. Научете повече за Sammie Lewis Възраст, биография, Wiki връзка, гадже, тегло, височина, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Сами Луис
Дата на раждане: 21 юли 2000 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, Instagram Star, TikTok Star
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Височина: 5 фута 10 инча
Тегло 55 кг
Родно място Вашингтон
Националност американски
Братя и сестри един брат
Twitter Туитър на Сами Луис
Youtube Сами Луис Youtube
Instagram Instagram на Сами Луис
Марки N/A
Хоби Пътуване, туризъм

Биография на Сами Луис, възраст, семейство

Сами Луис е роден на 21 юли 2000 г. във Вашингтон, окръг Колумбия, и е от американска националност. Нейната зодия е рак и в момента е на 21 години. Родителите й вече не са заедно. Тя също има брат и четири доведени сестри.

Освен това тя беше и все още е студентка, докато се издигаше в редиците на TikTok. Шон Мендес е нейният любим изпълнител, а Били Айлиш е любимата й певица. Тя е фен на FRIENDS, The Office, Criminal Minds и Grey’s Anatomy. Тя наистина обича да прекарва време с връстниците си.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Сами Луис? Тя е висока 5 фута 10 инча. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Освен това тя има прекрасни топли лешникови очи и руса коса. Какви са телесните мерки на Сами Луис? Тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглежда щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 36-28-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 36 C.

  Сами Луис

Сами Луис позира за снимка Източник: Instagram

Социални медии (FB, Instagram, Twitter)

По отношение на нейното присъствие в социалните мрежи, тя участва в различни платформи. Нейният акаунт в Instagram, „@sammie.lewiss“, има над 80,8 хиляди фенове. Тя е добре известна с уебсайта си TikTok, където има над 2 милиона фенове и 72,6 милиона харесвания. По подобен начин Twitter на Sammie натрупа над 3000 фенове. Нейният едноименен канал в YouTube има над 24,1 хиляди зрители.

Нетната стойност на Сами Луис 2022 г

Каква е нетната стойност на Сами Луис? Сами е знаменитост в TikTok и YouTube. Трябваше да живее добре с професията си. Печалбите й от социални медии може да са нейният основен източник на приходи. Нетната й стойност се очаква да бъде между милион – милиона към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Сами е производител на TikTok, която е добре известна с публикациите си за чай, които са получили милиони гледания. На своя уебсайт TikTok тя е добре известна със своите експерименти, грим, синхронизиране на устни и видеоклипове с хумор. Тя стана известна в резултат на забавните си видеоклипове в TikTok. В действителност повечето от видеоклиповете й стават вирусни в TikTok, което й помогна да спечели много известност. Тя е най-известна с видео в TikTok, в което казва, ЕТО МАЙКАТА**КРАЛЯТ ЧАЙ, преди да изрече защо очилата не са артикул, което се превърна в интернет феномен.

Сами стартира TikTok чрез споделяне на истории. В резултат на това понякога я наричат ​​Чаеното дете. На 16 март 2019 г. Сами публикува първоначалния кадър, в който се изказва защо очилата не са предмет. Това показва откъде произлиза мемът. За три седмици видеото получи 1,2 милиона гледания, 27 800 туита и 45 200 публикации.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Сами Луис? Що се отнася до личния й живот, тя никога не се е срещала официално с никого. Освен това тя запази личния си живот далеч от общественото внимание. Тя обаче може да е влюбена в някого, но не го е споменала. Сега тя се фокусира върху продължаването на образованието си. Сами, от друга страна, със сигурност ще намери правилния мъж за себе си в бъдеще.

По същия начин тя никога не е била замесвана в клюки или скандали, които биха могли да застрашат нейното бъдеще. Тя винаги се е съобразявала с това и винаги е държала на безопасно разстояние от него. Тя обаче има силен профил и ясна картина.

Факти

  • Сами Луис е утвърдена фигура в социалните мрежи в Съединените щати, добре известна с акаунта си в TikTok.
  • Sammie Lewis вече има едноименен YouTube канал с хиляди последователи.
  • Нейната зодия е Рак и през 2020 г. ще навърши 20 години.
  • Сами е производител на TikTok, която е добре известна с публикациите си за чай, които са получили милиони гледания.
  • На своя уебсайт TikTok тя е добре известна със своите експерименти, грим, синхронизиране на устни и видеоклипове с хумор.

Популярни Публикации