Рик Айело - възраст, нетно състояние, приятелка, семейство и биография

Рик Айело беше известен американски актьор, модел, телевизионна личност, каскадьор и предприемач. Той е известен в страната с изключителните си филмови изпълнения. Той е син на известния американски актьор „Дани Айело“, според IMDB.

Рик работи като актьор в различни филми и телевизионни предавания през 80-те и 90-те години на миналия век. Според източници той се е оттеглил от актьорския бизнес през 2016 г. Nobody’s Perfect, в който играе д-р Дръмонд, е най-новият му филм. Той се появява предимно в екшън и мистериозни филми по време на актьорската си кариера.

One-Eyed King, 18 Wheels of Justice, High Incident, Endangered и други филми са сред най-известните му филми. Рик Айело почина на 26 юли 2021 г. на 65-годишна възраст, според източници. В Уоруик, Ню Джърси, той почина от рак на панкреаса. Превъртете надолу, за да научите повече за Wiki на Rick Aiello, възраст, съпруга, деца, биография, родители, професия, филми, нетно състояние, причина за смъртта, височина, тегло и любопитни факти.



Бързи факти

Пълно истинско име Рик Айело.
Възраст (към момента на смъртта) 65 години.
Причина за смъртта Рак на панкреаса.
Професия Актьор, каскадьор, модел, телевизионна личност и предприемач.
Дата на раждане 21 септември 1955 г. (сряда).
Дата на смъртта 26 юли 2021 г. (понеделник).
Място на раждане Съединените американски щати.
Място на смъртта Уоруик, Ню Джърси, САЩ.
образование Завършвам.
Алма матер Местно частно училище.
Нетна стойност -6 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 2″.
В метри: 1.88 m.
В сантиметри: 188 см
Тегло (прибл.) В килограми: 95 кг.
В паундове: 209 lbs.
Цвят на очите Лешниково-зелено.
Цвят на косата кафяво.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Зодия Дева.

Биография на Рик Айело

Рик Айело , талантлив актьор, е роден на родителите си на 21 септември 1955 г. в Съединените американски щати. Той е роден в известно семейство. Родителите му бяха известни актьори.

Рик Айело е бил на 65 години, според източници (по време на смъртта му). Той беше последовател на християнската вяра. Няма налична точна информация за неговото образование.

Според източници Рик е завършил средното си образование в местно частно училище в родния си град. След това той започва да работи върху актьорската си кариера. Той натрупа значителна база от фенове в развлекателната индустрия в резултат на изключителната си работа.

Талантливият актьор беше от бял кавказки етнос. Що се отнася до семейството му, той е роден в утвърдено семейство на знаменитости. Баща му, Дани Айело, беше актьор от Съединените щати.

Санди Коен е името на майка му. Според източници той има трима братя и сестри на име Дани Айело III, Стейси Айело и Джейми Айело.

Нека ви кажа, че Дани Айело III също беше известен каскадьор и актьор. Айело обичаше да прекарва време със семейството си. Той също така се е появявал в редица събития и награди заедно с членове на семейството си.

  Рик Айело

Рик Айело (Източник: Pinterest)

Съпруга и брак на Рик Айело

Рик Айело беше женен мъж. Той и семейството му живееха в Ню Джърси. Името на съпругата му, според източници, е „Арлин Ан Уричич“.

Съпругата му също е известна телевизионна личност. Айело е баща на две деца, Рики младши и Тори Айело, според докладите. Той обаче не разкри пред медиите самоличността на децата си. Освен това той и съпругата му са се появявали на редица събития.

Професионален живот на Рик Айело

Според източници, Рик Айело започва да се занимава с актьорство в ранна възраст. Той също участва в редица пиеси през ученическите си години. Рик прави своя актьорски дебют през 1984 г. с филма Silent Madness, според IMDB.

В дебютния си филм той играе ролята на Майкъл. След това той се появява в редица телевизионни предавания и филми, включително Downtown, Perry Mason: The Case of the Musical Murder (TV Movie), The Preppie Murder (TV Movie), Renegade и други.

Той стана известен след ролята на Майкъл Масейна в телевизионния сериал L.A. Law. Участвал е и в редица сценични постановки. Последният филм на Рик излезе през 2016 г.

Рик Айело Нетна стойност

Колко богат е Рик Айело? Към октомври 2022 г. Aiello спечели нетна стойност от -6 милиона USD (приблизително) от кариерата си, според източници. Той също така натрупа значителна фен база в страната.

Факти

  • Айело се е изявявал и като каскадьор.
  • Самият той изпълнява множество каскади в различни филми.
  • Aiello се появява предимно в екшън филми.
  • Рик почина на 26 юли 2021 г. на 65-годишна възраст, според съобщения в медиите.
  • В Уоруик, Ню Джърси, той почина от рак на панкреаса.
  • Рик Айело също е бил модел на редица известни компании.
  • Той и баща му също са се появявали в няколко филма заедно.
  • Рик се жени за съпругата си Арлийн Ан Уричич на 14 юли 1990 г.
  • Рик също си сътрудничи с Мигел Сандовал във филмите Jungle Fever (1991) и Do the Right Thing (1993). (1989).

Популярни Публикации