Джейсън Алдийн започна да се среща с Британи Кер малко след развода с първата си съпруга

От страната на Джейсън сега е женен за Британи Кер, певица и бивш състезател на American Idol. 44-годишният изпълнител на кънтри музика, автор на песни и съпругата му имат две прекрасни деца: Мемфис Олдийн и Нави Рим Уилямс. Настоящата съпруга на Алдийн, Кер, обаче не е първата му съпруга; преди това е бил женен за Джесика Ан Юсери. От 2001 г. до 2013 г. е женен за първата си съпруга. Музикантът, подобно на Кер, беше благословен с две деца от брака си с Юсери. Кийли Уилямс, родена през 2003 г., и Кендил Уилямс, родена през 2007 г., са двете му деца от първата му съпруга.

Първата съпруга на Джейсън Алдийн беше неговата любов от гимназията.

Твърди се, че Алдийн и Юсери са започнали романса си след среща в гимназията. Те бяха страхотни приятели там. След брака си през 2001 г. двамата имаха стабилна връзка дълги години. Семейният им живот изглеждаше завършен с появата на двете им деца. Не само това, но Усери управляваше тогавашния си съпруг с пари и му помагаше с различни бизнес проблеми.

В интервю за The Boot през 2011 г. певецът похвали бившата си съпруга, заявявайки: Тя се справя с всички глупости, които не искам да правя. От страната на Джейсън

Той обясни,

Аз съм този, който иска да изпълни песента си пред моите последователи. Тя взема телефона и провежда необходимото служебно обаждане. Тя ще ми предложи мнението си за музиката, ако я попитам, но това е всичко. Работи доста добре.

След 12 години брак двойката се разведе.

Въпреки че Алдийн и Юсери изглеждаха влиятелна двойка, бракът им не можеше да продължи вечно. След 12 години брак двойката реши да се разведе. Музикантът подаде молба за развод с любимата си от гимназията в окръг Уилямсън, Тенеси, през април 2013 г., като се позова на непреодолими различия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейсън Алдийн (@jasonaldean)

Това е момент на предизвикателство за цялото ми семейство. С Джесика имахме връзка от юноши. Преминахме през много възходи и падения като брак през годините, след като подадохме молба за развод, каза Алдийн пред People. Кънтри певецът също каза във вестника, че първата му съпруга винаги ще остане важна за него.

Джейсън Алдийн бързо намери Британи Кер

 От страната на Джейсън

След развода си Алдийн и настоящата му съпруга Кер започват да се срещат и правят първата си публична поява заедно на наградите CMT през 2014 г. Преди да започнат да се срещат, двойката се познаваше от близо две години. През 2012 г. Алдийн дори беше видян да се целува с друг артист в клуб. Твърди се, че по това време е бил в нетрезво състояние. След това той призна, че се е държал некоректно в бар с Кер. През 2014 г. двойката обяви своя годеж, последван бързо от сватбата им през март 2015 г. Както вече казахме, Алдийн и Кер вече са родители на две деца и се наслаждават на семейния си живот заедно. Семейството също може да бъде видяно заедно в акаунта на двойката в социалните медии.

Популярни Публикации