BFF B-Lashes на Derynn Paige ще се появи в Ex On The Beach

B-мигли , BFF на Дерин Пейдж, се очаква да се появи в следващия епизод на Ex On The Beach Сезон 5, за да предложи на бившия няколко съвета за запознанства. MTV ще излъчи Епизод 11 на 9 юни 2022 г. от 20:00 ч. Програмата се завръща в ефира след двугодишен отпуск. Проследява хора от различни телевизионни риалити сериали, докато се стремят да намерят нови приятели на испанския остров Гран Канария. Те не знаят, че един или повече от бившите им могат да се появят отново по всяко време, за да разрушат новите им любовни връзки. Това оставя на срещите да решат дали да съживят стара връзка или да започнат нова.

BFF на Derynn Paige в Ex On the Beach

B-Lashes, като Британи Шварц, е родена през 1992 г. и е италианско момиче от Лонг Айлънд, Ню Йорк с магистърска степен по училищно консултиране. В Double Shot At Love на MTV участва тя. Основните й интереси са бижутата и модата. Тя притежава и управлява B-Lashes Boutique, където продава бижута. B-Lashes също показва своите бижута в профила си в Instagram, blashesboutique, който вече има над 17,1 хиляди последователи.

 B-миглиВ програмата за запознанства на MTV зрителите обожаваха нейната извънгабаритна личност. Въпреки че не стигна до финалите на сезона, тя насърчи другите да бъдат по-велики и никога да не позволяват на някой да притъпи блясъка ви. B-Lashes вярва в повече е повече и продължава да живее според това мото, както се вижда на нейната страница в Instagram. Тя публикува ултра-бляскави и стилни снимки със своите 198 хиляди последователи на страницата си към момента на писане.

Сезон 5, епизод 11 от Ex On the Beach

Бившият на плажа ще покаже епизод 11 в четвъртък. Резюмето на епизода, озаглавено Къде е лъжата? гласи:

Дерин е отведена в Shack of Secrets, където изненадващ посетител хвърля светлина върху връзката й с Рики. Когато Алексис разкрива тайна, играчите на Рей го настигат. Крайната таблица на истината включва всички.

Дерин Пейдж ще сподели вълнуващи новини с известната онлайн сензация и личност от риалити програма B-Lashes в този нов епизод на Ex On The Beach, който ще бъде излъчен в четвъртък. След това обаче тя ще получи проверка на фактите от най-добрия си приятел.

 Дерин Пейдж

Пейдж споделя някои вълнуващи новини с B-lashes чрез видеоконференция в кратък преглед на следващия епизод. По телефона тя заявява, че е започнала да се вижда отново с Рики, защото той вече е толкова верен, толкова честен и просто се интересува от нея.

От друга страна, отношението на Пейдж „вози или умри“ не изглежда доволно от помирението на бившите. Тя също така предупреждава Пейдж, че Рики вече й е изневерил и може да го направи отново, казвайки:

Измамникът е измамник завинаги.

Пейдж е изненадана от реакцията на B-lashes и преосмисля избора си.

Бивш на плажа Сезон 5 Епизод 10 Обобщение

В епизода от 2 юни на Ex On the Beach, Something Like the Truth, бившият приятел на Давон Джамар й разкри някои истини от дните на връзката им. Едно от най-зашеметяващите разкрития, които направи, е връзката му с трети човек, докато двамата са били заедно. Резюмето на епизода гласи:

Бивш се появява в най-лошия възможен момент, за да преобърне напълно новозапалената романтика на Да’вон и Ален; Shack of Secrets добавя стрес и кара една двойка да преосмисли любовта си за седем минути.

 Бившият на плажа
Ex On The Beach се завръща на 9 юни, за да разбере дали Пейдж ще се съгласи с BFF или ще продължи романа си с Рики.

Популярни Публикации