Дан Ейбрамс – личен живот, здраве, загуба на тегло, кариера и нетна стойност

Дан Ейбрамс е медиен предприемач и телевизионен водещ, който работи като главен правен кореспондент на ABC News. В P.O.T.U.S. на SiriusXM канал, той също е домакин на The Dan Abrams Show: Where Politics Meets The Law. На 20 май 1966 г. ветеранът медийна личност е роден от баща адвокат Флойд Ейбрамс и майка Ефрат Ейбрамс. Той получава своята докторска степен по право от Колумбийския юридически факултет.

Бързи факти

Пълно име Дан Ейбрамс
Дата на раждане 20 май 1986 г
Възраст 55 години, 5 месеца
Височина/колко висок?
5 фута 9 инча
Професия Предприемач
Бащино име Флойд Ейбрамс
Име на майката Ефрат Ейбрамс
Полова идентичност Мъжки
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност 25 милиона долара

През 1994 г. започва професионалната си кариера като репортер в Court TV. По-късно, през 1997 г., той се присъединява към NBC като главен правен кореспондент за NBC News и по-късно се премества в притежавания от NBC канал MSNBC. От 2006 до 2007 г. той е генерален мениджър на MSNBC и води шоуто The Abrams Report

През 2011 г. Ейбрамс се присъединява към ABC News.

След повече от десетилетие в NBC, Ейбрамс се присъединява към ABC News през февруари 2011 г. като главен правен анализатор на мрежата. През ранните си години той също работи като заместващ водещ на Good Morning America.  Дан Ейбрамс

Дан Ейбрамс

Той остава главен правен анализатор в ABC, където също води късното вечерно шоу Nightline и е редовен сътрудник на токшоуто The View. Освен това от октомври 2016 г. до юни 2020 г. Ейбрамс беше свързан с канала A&E като водещ на шоуто Live PD.

Каква е нетната му стойност?

Освен заплатата си, роденият в Манхатън печели значителна сума пари от своите развлекателни и новинарски уебсайтове. Той основава няколко уебсайта за новини и развлечения, включително Mediaite, Gossip Cop, The Braiser и Law & Crime. По подобен начин книгата му „Последният процес на Линкълн: Случаят с убийството, който го тласна към президентството“, която беше издадена през юни 2018 г., беше включена в списъка на десетте най-продавани бестселъри на New York Times – което трябва да е допринесло за нетната му стойност.

Друга популярна книга, написана от Ейбрамс, е „Мъж надолу: Доказателство отвъд разумно съмнение, че жените са по-добри полицаи, шофьори, комарджии, шпиони, световни лидери, дегустатори на бира, мениджъри на хедж фондове и почти всичко останало“.

Книгата е обявена за бестселър на Washington Post и е преведена на няколко езика, включително руски, индонезийски, хърватски и шведски. Ейбрамс е натрупал значителна нетна стойност в резултат на участието си в множество професионални начинания. Дан Ейбрамс има нетно състояние от милиона към 2022 г., според Celebrity Net Worth.

През 2003 г. той е диагностициран с рак.

Когато Ейбрамс беше диагностициран с рак на тестисите през юли 2003 г., той беше изправен пред голяма здравна криза. По-късно, след операция за отстраняване на тумор от тестисите и лимфни възли от корема, журналистът на ABC News беше без рак.

През септември 2004 г. медийната личност излезе с изявление и за първи път съобщи публично новината. Той продължи: „Досега го бях обсъждал само с няколко близки приятели и членове на семейството. Но мисля, че щях да го запазя така за Шон Кимърлинг.

Ейбрамс и неговият партньор имат син

Ейбрамс е в дългосрочна връзка с Флоринка Пезенти от 2009 г. Песенти работи като директор за връзки с обществеността на Gucci и спечели риалити шоуто The Amazing Race 3 през 2002 г. Те също имат син на име Еверет Флойд Ейбрамс, който е роден през 2012 г.

Като каза това, телевизионният водещ все още не е потвърдил дали е женен или не за половинката си. Не само това, но Ейбрамс е по-личен за нея, тъй като рядко я показва в социалните медии. За разлика от тях той често публикува снимки със сина си. Тричленното семейство живее в Манхатън, според New York Times.

Популярни Публикации