Нетна стойност на Дория Рагланд, биография, възраст, националност, съпруг, брак

Дория Лойс Рагланд е собственик на бизнес, социален работник, гримьор и инструктор по йога. Дория Рагланд е добре известна като майката на Меган Маркъл и тъщата на принц Хари. Тя също е баба на Арчи Маунтбатън Уиндзор по майчина линия. Знайте всичко за Нетна стойност на Дория Рагланд, биография, възраст, националност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Дория Лойс Рагланд
Дата на раждане: 2 септември 1956 г
Възраст: 64 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Социален работник, йога инструктор, гримьор
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: развод
Дата на сключване на брак: 23 декември 1979 г
Развод Томас Маркъл
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата Черно (с дредове)
Размер на тяло 33-28-34
Родно място Кливланд, Охайо
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия християнството
образование Завършил университет (магистри по социална работа от Университета на Южна Калифорния)
баща Алвин Азел Рагланд
Майка Жанет Арнолд.
деца Едно (Меган Маркъл)

Биография на Дория Рагланд

Дория Рагланд е роден в Кливланд, Охайо, на 2 септември 1956 г. в семейството на Алвин Азел Рагланд и Жанет Арнолд. В момента тя е на 64 години. Нейният астрологичен знак е Дева. Дория е от афро-американски произход. В Съединените щати нейните предци са били поробени. След като се премества от Охайо, тя израства в Лос Анджелис. Баща й беше търговец на антики, а майка й беше медицинска сестра. Бащата на Дория беше вторият съпруг на майка й.

По-късно баща й се жени за друга жена, след като се развежда с майка й. Полубратя и сестри на Дориа по майчина линия са Джоузеф младши и Сандра Джонсън. Освен това тя има по-малък полубрат по бащина линия на име Джофри Рагланд. Сега тя живее в Блек Бевърли Хилс, един от най-богатите квартали в Съединените щати.образование

Дория завършва гимназия във Феърфакс. Има диплома за социални дейности. През 2011 г. тя получава магистърска степен по социална работа от Университета на Южна Калифорния и става лицензиран клиничен социален работник. По същия начин тя получава бакалавърска степен по психология.

Височина и тегло на Дория Рагланд

Тялото на Дория е в добра форма за възрастта си. Нейните мерки са 33-28-34 инча. По същия начин теглото й е приблизително 55 кг, а височината й е 5 фута и 5 инча. Тя има зашеметяващи черни очи и черна коса. Косата й е с дредове и носи халка на носа.

  Дория Рагланд

Дория Рагланд (Източник: Pinterest)

кариера

Дориа работи като гримьор, след като завършва гимназия. По-късно тя се запознава с бившия си съпруг Томас Маркъл, докато работи в телевизионното шоу General Hospital set. Дория също работи като туристически агент и притежава малък бизнес, преди да обяви фалит в средата на 2000-те. Тя също е била стюардеса.

По същия начин Рагланд издържа изпита си за лицензиране на социална работа в Калифорния през 2015 г., след като получи магистърска степен по социална работа през 2011 г. След това тя започна работа като социален работник и редовно участваше в различни социални дейности. Около три години Рагланд работи за Didi Hirsch Mental Health Services, клиника за психично здраве в Кълвър Сити, Калифорния. Тя напусна клиниката през май 2018 г., малко след сватбата на дъщеря си Меган.

Рагланд също е работил като йога инструктор и се смята за един от най-успешните йога инструктори. По подобен начин тя е присъствала на публични събития като Invictus Games и 20-ата годишнина на дъщеря й от Четвъртата световна конференция за жените.

Мис Рагланд наскоро пое поста главен изпълнителен директор на компания за домове за възрастни хора през септември 2020 г. Тя беше назначена за главен изпълнителен директор на компания за грижи за възрастни хора. Тя също е старша фигура в Loving Kindness Senior Care Management.

Дориа наскоро насърчи дъщеря си и зет си да помогнат в Project Angel Food. Меган беше вдъхновена от майка си и реши да помогне на нуждаещите се поради COVID-19. Меган и Хари отнеха два дни, за да доставят храната на хората с по-висок риск от заразяване с коронавирус.

Дория Рагланд Нетна стойност и награди през 2022 г

Дория не е получавала никакви награди, но бившият й съпруг Томас е получил редица от тях. Той е получил две дневни награди Еми за изключителното си представяне в телевизионната сапунена опера и общата болница. През 1975 г. той също получава награда Emmy от Чикаго/Средния запад в Чикаго.

Тя е един от най-богатите йога инструктори, родени в Съединените щати. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Дория Рагланд се оценява на 1 милион долара. Тя води охолен начин на живот. Тя притежава View-Park – Windsor Hills в Калифорния. През 2011 г. баща й наследява имотите й.

Дория Рагланд Съпруг и брак

Дория е права жена, омъжена за Томас Маркъл. Той е директор на осветлението, както и фотограф. Двойката от две раси се среща за първи път в холивудско студио в края на 70-те години и постепенно се влюбват. На 23 декември 1979 г. те се женят в Self-Realisation Fellowship Temple в Лос Анджелис.

На 4 август 1981 г. двойката роди дъщеря Меган Маркъл. Дъщеря им Меган беше само на шест години, когато се разведоха. Въпреки че двойката се разведе, те споделиха еднаква отговорност за възпитанието на детето си. Бяха женени от седем години.

След това дъщеря й роди първото си внуче, Арче Харисън Маунтбатън-Уиндзор, на 6 май 2019 г. След това Дория отлетя от дома си в Лос Анджелис за Обединеното кралство с внука си, дъщеря си и зет си. По същия начин тя присъства на кръщенето на внука си в частния параклис в замъка Уиндзор през юли 2019 г.

Популярни Публикации