Кой е Майкъл Яконели? Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетно състояние, кариера

Майкъл Яконели , по-известен със сценичното си име Айк, е известен подкастър, експерт по риболов на бас и телевизионна личност. Сега той участва в състезания по риболов от Висшата лига. С B.A.S.S Майкъл Яконели спечели общо ,500,205 печалби.

Бързи факти

Празнувано име: Майк Яконели
Истинско име/пълно име: Майкъл Яконели
Пол: Мъжки
Възраст: 50 години
Рождена дата: 17 юни 1972 г
Родно място: Ранемид, Ню Джърси
националност: американски
Височина: 5 фута 9 инча
Тегло: 91 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Ребека Яконели
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Естела, Вегас, Дрю и Райли)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Майкъл Яконели гей ли е? НЕ
Професия: Бас, рибар, подкастър и телевизионна личност
Заплата: N/A
Нетна стойност
4 милиона долара

Биография на Майкъл Яконели

В Рънемид, Ню Джърси, на 17 юни 1972 г. е роден Майкъл Яконели. Майкъл е израснал със своите баби и дядовци, чичовци и лели като част от разширено семейство. Докато бил на летни екскурзии в планината Поконо, Майкъл Яконели за първи път се запознал с риболова. Той учи други на риболовни техники, различни от риболова на бас, така че изглежда, че пътуванията му са били значителни.

Пъстървата и други разновидности на рибата са първите контакти на Майкъл Яконели с тях. Той за първи път улови голям бас, когато беше само на дванадесет години по време на едно от летните пътувания на семейството му до Поконос. Той привлече уловения бас с 9S Floating Rapala, което му позволи да събере такъв улов. От този момент нататък интересът къмВъзраст, височина и тегло на Майкъл Яконели

Майкъл Яконели е роден на 17 юни 1972 г. Той е на 50 години към 2022 г. Тежи 91 кг и е висок 5 фута, 9 инча.

  Майкъл Яконели

кариера

След завършване на курсовата си работа в гимназията, Майкъл Яконели влезе в Top Rod Bassmaster, което отбеляза влизането му в състезания за риболов на бас. След три години риболов като Top Rod Bassmaster, той се премести в професионалната верига през 1992 г. Томи Бифъл, известен рибар, беше привлечен от първото събитие на Майкъл Яконели, Топ 100 на Северна Каролина.

Майкъл Яконели участва в Топ 100 на Северна Карику през 1994 г. и отива на риболов на езерото Норман. Първата му бас лодка, Rangers 374, беше победа. Той започва да участва в Red Man and (Bass Anglers Sportsman Society) B.A.S.S. след като спечели Рейнджърс 374. Риболовът на турнира с покани на остров Бъгс започна с Майкъл Яконели. Яконели спечели едно от състезанията, като разби деня и федерацията, която изискваше ден с тегло 18 паунда.

Яконели се квалифицира да се състезава в Red River Bassmaster Federation Nationals през 1999 г. В крайна сметка той излиза на върха и това му отваря вратата да се състезава в Bassmaster Classic, което се провежда в Ню Орлиънс на делтата на Луизиана. Яконели, който успя да улови общо 39 lbs. и 12 унции, завърши на шесто място. Яконели спечели професионалната дивизия на Bassmaster Vermont Top 150 през септември същата година. Яконели спечели чек за 0 000 на състезанието на езерото Чаплейн, където качи 61 паунда или повече.

Iaconelli спечели първия мач за сезон 2002 на Lake Seminole, спечелвайки титлата шампион на ниво Tour. Яконели е добре позната телевизионна личност и водещ на I.K.E. шоу, панелна дискусия с участието на завършени спортисти и известни експерти по риболов на бас. Яконели показва своите записи от риболов на живо в програмата.

Майкъл Яконели продължи да преследва кариера в риболова, след като спечели Bassmaster Classic. След това се състезава в събитията Harris Chain of Lakes в Leesburg, Флорида, където се класира четвърти. В пет предишни завършвания на шампионат Chain of Lakes, завършването на победителя имаше най-голяма преднина. Iaconelli завърши на пето място по време на третото си участие в Bassmaster Championship на Lake Guntersville.

Яконели се състезава в Elite 50 Tour и Bassmaster Tour през 2005 г., където се класира пети като цяло. Реките Охайо, Мононгахела и Алегени послужиха като фон на събитието. Яконели спечели всичките седем от осемте Елитни серии събития в края на 2006 г. Яконели продължава да се състезава в няколко състезания за риболов на лаврак, като печели повечето от тях.

Нетна стойност на Майкъл Яконели

На Майкъл Яконели прогнозираната нетна стойност към октомври 2022 г. е над 4 милиона долара. Той е натрупал такова богатство благодарение на работата си като ловец на бас, телевизионна личност и подкастър. С доходите си може да издържа семейството си.

Очарователно е да чуя за страстта на Майкъл Яконели към риболова. Тъй като той постоянно е на първо място в многото турнири, в които е участвал, неговата отдаденост го е направила умел ловец на бас.

Майкъл Яконели Съпруга, брак

Ребека Беки Яконели и Майкъл Яконели са женени. Вегас, Дрю, Естела и Райли са имената на четирите деца на двойката. Всяка година двойката се наслаждава на подмяната на сватбените си халки.

Популярни Публикации