Кой е Дезмънд Стайлс? Всичко, което трябва да знаете за бащата на Хари Стайлс

Дезмънд Стайлс е най-известен като баща на певеца Хари Стайлс.

Кратки факти за Desmond Styles

Пълно име Дезмънд Стайлс
Дата на раждане 25 октомври 1957 г
Възраст 63 години
Височина/колко висок?
N/A
Професия N/A
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Полова идентичност Мъжки
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност 1,5 милиона долара

Неговото семейство

Дезмънд е син на Кийт Фредерик Стайлс и Берил Герман. Той беше женен за Ан Кокс. Той и съпругата му имат две деца, Джема и Хари Стайлс.

  Хари Стайлс и Джема Стайлс

Хари Стайлс и Джема СтайлсЛюбовният живот и бракът на неговия син

Хари, синът на Дезмънд, наскоро излиза с модела Камил Роу. Двойката беше заедно от близо година. Хари ще бъде необвързан през 2020 г. Преди това той е имал връзки с много известни личности, включително Тейлър Суифт, Кендъл Дженър, Надин Леополд и други.

Смъртта на доведения му баща

Робин Туист, вторият баща на Хари Стайлс, почина през 2017 г. на 57 години. Смъртта му беше причинена от рак. Въпреки че майката на Хари, Ан Туист, се омъжи за Робин през 2013 г., Хари беше много близък с Робин, защото той също помогна за отглеждането на Хари и сестра му Джема по време на юношеските им години. Хари дори кумува на сватбата им.

В интервю със сина си

Синът на Дезмънд Стайлс Хари Стайлс обсъжда своята сексуалност. В интервю за „The Guardian“ той признава, че е сексуално двусмислен. За първи път той нашумя през май, когато се появи на Met Gala с прозрачна блуза и перлена обеца, заявявайки, че според него модата е всичко друго, но не и черно-бяло.

Дезмънд каза, че ако види хубава риза и бъде информиран, „Но това е само за дами“, казва тя. Той обмисля: „Окааааа? Защото това не го кара да иска да го носи по-малко. Обяснявайки допълнително, че всичко става много по-лесно, щом човек се почувства по-спокоен със себе си.

По отношение на сексуалната си ориентация той признава, че няколко пъти са го питали дали е бисексуален, на което той отговаря: „Не е като да седя на отговор, да го защитавам и да го въздържам“. В миналото той беше романтично свързана със знаменитости като Тейлър Суифт и Кендъл Дженър. Той каза, че това е просто: на кого му пука?

Хари решава как ще се облича въз основа на албума и какво изглежда страхотно в него. Когато се сблъска с Кендал Дженър в „The Late Late Show“ относно песента, посветена на нея в последния й албум и всичко, свързано със статуса на връзката му, Хари предпочете да напълни оръжията си, вместо да ги разлее.

Слуховата дъщеря на Хари Стайлс

Преди няколко години се носеше слух, че Хари Стайлс има дъщеря. Но Хари никога не е споменавал слуховете. Когато Зейн Малик и Джиджи Хадид обявиха бременността си по-рано тази година, потребителите на Twitter започнаха да споменават името на Хари Стайлс. И още веднъж слухът, започнал преди няколко години, стана вирусен в Twitter, твърдейки, че Хари е баща на тригодишна дъщеря.

Източници, близки до Хари, обаче отрекоха слуховете, твърдейки, че са неоснователни и неверни. И твърди, че Хари никога не е имал дете. Междувременно Хари, певецът, превърнал се в актьор, не излезе с изявление по въпроса и си запази устата затворена. Оказва се, че всичко е слух, а Хари няма деца до момента.

Нетна стойност

Нетното състояние на Дезмънд Стайлс е около 1 милион долара към 2022 г. Прекарва близо 16 години от живота си като оперативен мениджър в банка HFC. Според PayScale средната годишна заплата за оперативен мениджър е около хиляди.

Преди това е работил като директор продажби и маркетинг за Quickdox Limited. Синът му Хари Стайлс се оценява на 75 милиона долара. Той го е натрупал в резултат на успешната си кариера.

Как печели синът му?

Синът на Дезмънд, Хари, е певец, автор на песни и актьор. Той стана известен като един от петимата членове на момчешката група „One Direction“.

Хари започва соловата си кариера през 2016 г., а актьорската си кариера през 2017 г., след като се появява в „Дюнкерк“. Той добавя към богатството си чрез продажби на албуми, одобрения, концерти и турнета. Той също така моделира за 'Gucci'.

Семейни връзки

Дезмънд има специална връзка с децата си. Дори и след развода си, той винаги намира време за децата си. Те често са виждани да прекарват уикендите и ваканциите си заедно като семейство. И двете деца са еднакво близки с родителите си.

Любопитни факти

  1. Дезмънд Стайлс е роден на 25 октомври 1957 г., което го прави на 63 години през 2020 г.
  2. Към момента няма информация за височината му.
  3. Събираме по-голямата част от информацията на Дезмънд Стайлс, защото е трудно да се намери в други уики сайтове.

Популярни Публикации