Саломе Капур - Биография, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка

Саломе Рой Капур е бивша индийска актриса, модел, танцьорка и учителка. Саломе Рой Капур също е добре известна като майка на знаменитост на тримата си синове, Адитя Рой Капур, Сидхарт Рой Капур и Кунаал Рой Капур. Тя е и знаменитата свекърва на Видя Балан, известна индийска актриса. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и факти на Саломе Капур

Бързи факти

Пълно име: Саломе Капур
Пол: Женски пол
Професия: Бивша актриса, модел, танцьорка, учител по танци, майка на знаменитост
Държава: Индия
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Кумуд Рой Капур
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Кафяво (сега сиво)
Националност индийски
Етническа принадлежност Бене Израел общност
Религия еврейски
баща Сам Арън
Майка Руби Арън
Братя и сестри Един (брат Едуин)
деца Трима (синове: Сидхарт, Кунаал, Адитья Рой Капур)

Възрастта и биографията на Саломе Рой Капур

Саломе Рой Капур е родена през ноември 1951 г и ще бъде 71 през 2022 г. Що се отнася до семейството й, родителите на Саломе са Сам Арън и Руби Арън. И двамата й родители са танцьори. Тя също има брат на име Едуин. Саломе също е еврейка и член на общността Бене Израел.

Саломе се обучава както в индийски класически, така и в западни танцови форми от петгодишна възраст. Що се отнася до западните танци, Саломе е тренирала бални танци, различни латиноамерикански танци, степ танци, испански танци и народни танци. Тя също така е тренирала индийски танцови форми като Bharatanatyam, Kathak и Kathakali.Височина, тегло и измерване на тялото на Саломе Рой Капур

Саломе Рой Капур е висока приблизително 5 фута 4 инча или 1,63 метра. Други измервания на тялото на Саломе, като нейното тегло, размер на роклята, размер на обувката, измервания на гръдния кош-талия-ханша и т.н., в момента не са налични. Освен това Саломе Рой Капур има кафяви очи и кестенява коса, която е побеляла с възрастта.

Младата Саломе Рой Капур (Източник: Instagram)

Саломе Рой Капур Кариера, професионален живот

Саломе Рой Капур е добре познат модел, актриса и танцьорка в професионалния си живот. През 1968 г. тя започва кариерата си на модел. Саломе също се появява в реклама на Cadbury с брат си, когато е на 12 години. Тя също се появи в друга реклама през следващата година. Този път беше за Apsara Sarees.

Саломе също е дефилирала на редица събития. Саломе използва своите танцови умения по време на ходенето си по рампа в тези събития. Тогава, през 1971 г., Саломе, красива млада жена, спечели конкурс за красота в Испания.
След това Саломе спечели титлата Мис Индия през 1972 г.

Саломе също е била модел за марки като ITC Wills, Godrej, Tata, Cadbury, Century Mills, Calico, TBZ, Taj Mahal Tea и много други. По-късно, през 1965 г., Саломе прави своя актьорски дебют. Всичко започна с филма Tu Hi Meri Zindagi.

Други филми, в които се появява, включват Ek Bechara през 1972 г. и Black през 2005 г. Саломе премина от актьорство към танци след няколко филма. Тя избра да бъде хореограф вместо актриса.

Връзки и афери на Саломе Рой Капур

Кумуд Рой Капур се жени за Саломе Рой Капур. Кумуд е пенджабски индус, служил в армията. Твърди се, че двойката се е срещнала в бар, когато Кумуд е бил офицер от армията, разположен в Кашмир. Адитья Рой Капур, Кунаал Рой Капур и Сидхарт Рой Капур са тримата синове на двойката.

Kunaal и Aditya, двама от техните синове, са известни актьори в индийското кино. Siddharth, от друга страна, се е утвърдил като известен продуцент. По същия начин снахата на Саломе е актрисата Видя Балан, която е омъжена за сина си Сидхарт.

Саломе Капур Нетна стойност 2022 г

Нетното състояние на Саломе Капур е около 1 милион долара към 2022 г.

Факти

  1. Преподава танци в училищата.
  2. Саломе Капур беше известна с танците си.
  3. Тя обича да чете книги.

Популярни Публикации