Марая Стакхаус- Wiki, възраст, етнос, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Марая Стакхаус е американски професионален играч на голф. Марая Стакхаус е член на LPGA Tour от 2017 г. Тя е първата афро-американка, избрана за US Open. Тя все още не е спечелила голяма титла в професионалната си кариера.

Бързи факти

Пълно име: Марая Стакхаус
Дата на раждане: 4 март 1994 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Професионален играч на голф
Държава: Америка
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 300 000 долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Шарлот, Северна Каролина
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия Кристиян
образование Станфордски университет
баща Кен Стакхаус
Майка Шарън Стакхаус
Братя и сестри Един брат и двама полубратя и сестри

Биография на Марая Стакхаус

Марая Стакхаус е роден на 4 март 1994 г. в Шарлот, Северна Каролина, Америка. В момента тя е на 28 години и е гражданин на Съединените щати. Освен това тя е от афро-американски произход и християнка по вяра. Тя също е дъщеря на Кен Стакхаус (баща) и Шарън Стакхаус (майка). Майка й е бивш партньор в архитектурна фирма, а баща й е болничен администратор. По-малкият й брат е Джон и тя също има две полубратя и сестри.

Марая Стакхаус образование

Що се отнася до образованието, тя е завършила гимназия North Clayton. Тя също има бакалавърска степен по комуникации от Станфордския университет, където е била четири години All-American.Височина и тегло

Марая Стакхаус е висок 5 фута 6 инча и тежи неизвестно количество. Марая също има черни очи и черна коса. Освен това няма допълнителна информация за другите й телесни измервания.

  Марая Стакхаус

Марая Стакхаус (Източник: Pinterest)

кариера

Марая се интересува от голф от дете. Тя изравни първото място в първото си събитие, когато беше на шест. Избрана е за председател на класа за втора поредна година. На Марая бяха предложени няколко стипендии, но вместо това той избра Станфордския университет. През 2015 г. спортистката завърши шеста в индивидуалното състезание, като същевременно изведе отбора си до NCAA Division I Championship.

Тя също работи усилено и напредва в кариерата си. След като завърши наравно за 21-во място в квалификационния турнир на LPGA, тя беше назначена в категория 17 на приоритетния списък за сезон 2017 на LPGA. Освен това, след като направи професионалния си дебют на Portland Classic през юни 2016 г., тя стана третата афроамериканка, която получи карта за LPGA Tour. Тя зае седмо място в ShopRite LPGA Classic 2018, най-доброто й постижение в професионалната й кариера по това време. На 9 юни 2019 г. тя изравни петото място в ShopRite LPGA Classic, рекорд в кариерата си.

Нетната стойност на Марая Стакхаус

По отношение на признание и награди, тя все още не е получила никакви. Тя обаче спечели Junior Solheim Cup (2011) и Curtis Cup (2014), докато представляваше Съединените щати.

Нетното състояние на Марая Стакхаус се оценява на повече от 300 000 долара. Нейната доходоносна голф кариера значително увеличи нетната й стойност. Тя работи само от три години, но вече се смята за един от най-обещаващите кандидати.

Марая Стакхаус Гадже, Запознанства

От гледна точка на семейното й положение е неомъжена и необвързана. Няма повече информация за предишния й любовен живот. Освен това тя се концентрира върху кариерата си и работи усилено. Освен това тя се концентрира върху работата си. В момента тя не е замесена в никакви слухове или противоречия.

Популярни Публикации