Спенсър Прат е изправен пред негативна реакция, след като направи забележка за Лиза Кудроу

Спенсър Прат наскоро направи някои пренебрежителни забележки относно Лиза Кудроу във видео в TikTok. Телевизионната знаменитост излезе на сцената, за да отговори на въпрос на фен, който гласеше:

Спенс! Разкажете ни за най-грубата знаменитост, която някога сте срещали.

Звездата на Hills отговори, казвайки:О, това е просто. Героят на „Приятели“ Фийби. Без съмнение един от най-лошите хора, които съм срещал. Досега.

Забележката стана вирусна онлайн, разочаровайки много почитатели на Кудроу. Много други се обърнаха към социалните медии, за да критикуват гледната точка на Прат, твърдейки, че актьорът от гимназиалното събиране на Роми и Мишел напълно забравя за присъствието му. Междувременно звездата от „Браво“ Бетени Франкел подкрепи оценката на Прат за Лиза Кудроу в секцията за коментари към видеото. Тя заяви:

Това е лудост. Тя се появи в моята програма за разговори и аз също имах странна среща.

Въпреки че Прат и Франкел не разшириха причините си да критикуват Кудроу, първият каза, че ако видеото му получи повече от един милион гледания, той може да обмисли разкриването на историята, довела до неговата противоречива позиция.

Ако това получи милион или повече гледания, ще обмисля повторно разказване на разказа.

Франкел беше въвлечен в онлайн спор по-рано тази седмица, след като критикува разрушителното използване на Photoshop от семейството на Кардашиян-Дженър в техните снимки в социалните медии.

  Спенсър Прат

Забележките на Спенсър Прат за Лиза Кудроу предизвикват бурна реакция в Twitter.

Лиза Кудроу е една от най-обожаваните звезди на Холивуд, откакто изпълнението й на Фийби Бъфай в класическата американска комедия „Приятели“ й спечели световно признание. В резултат на това последният удар на Спенсър Прат срещу актрисата, наричайки я най-лошият човек, когото е срещал, вбеси много от нейните почитатели. Много хора се стекоха в Twitter, за да критикуват първия за позицията му спрямо Кудроу. Тъй като реакцията в интернет се увеличава, остава да видим дали Лиза Кудроу ще отговори на язвите изявления на Спенсър Прат през следващите дни.

Акценти в кариерата на Лиза Кудроу

Лиза Кудроу започва комедийната си кариера като член на The Groundlings, школа за импровизация и скеч комедия в Лос Анджелис. След това тя участва заедно с Тим Хилман и Конан О’Брайън в импровизационната компания Unexpected Company. Кудроу продължи да играе Кати Флейшър в три епизода на комедията на Боб Нюхарт, Боб, след като се появи в епизод на ситкома на NBC Наздраве. По-късно актрисата играе сервитьорка Урсула Бъфай в комедията на NBC Mad About You. Кудроу стана известен след ролята на Фийби Бъфи в хитовата комедия на NBC „Приятели“. Тя и колежките й Дженифър Анистън и Кортни Кокс бяха едни от най-платените телевизионни актриси на всички времена, получавайки около 1 милион долара за всеки епизод по време на деветия и десетия сезон на шоуто.

Кудроу беше и първият член на Приятели, спечелил Еми за изключителна поддържаща актриса в комедиен сериал за изпълнението си на Фийби през 1998 г. По време на престоя си в Приятели, тя се появява в други телевизионни програми като Семейство Симпсън, Царят на хълма, и Хоуп и Глория. Тя се появява в редица филми, включително Wonderland, The Opposite of S*x, Romy and Michele’s High School Reunion, Dr. Dolittle 2, Hanging Up, Marci X и Analyse This.

  Спенсър Прат

През 2005 г. тя получи главната роля в The Comeback на HBO, за която спечели две номинации за Еми за изключителна главна актриса в комедиен сериал. Тя беше и изпълнителен продуцент на шоуто, сценарист и съ-създател. Лиза Кудроу дори основа собствен продуцентски бизнес Is or Isn’t Entertainment през 2008 г. Преди това е работила като изпълнителен продуцент на Who Do You Think You Are? в САЩ.

Тя също беше съ-създател на комедийния уеб сериал Web Therapy, в който изигра терапевта Фиона Уолис. P.S. I Love You, The Girl on the Train, Easy A, Hotel for Dogs, Happy Endings, Long Shot, Booksmart, Neighbors и неговото продължение Neighbors 2: Sorority Rising са сред другите кинематографични изпълнения на Kudrow. Кудроу се появява в телевизионни програми като The Good Place и Space Force, както и като гостуващи роли в шоута като BoJack Horseman, Angie Tribeca, Unbreakable Kimmy Schmidt и Scandal. Kudrow и Mary McCormack са изпълнителни продуценти на шоуто 25 Words or Less.

Популярни Публикации