Настоящата десетгодишна съпруга на Колин Каухерд е третият му брак

Колин Мъри Каушерд , американска спортна медийна личност, е законно женен. Той и съпругата му Ейми Каухърд са женени повече от десет години. Но това не е всичко; има информация и за брака му. Cowherd се е женил три пъти в живота си, като настоящата му съпруга Ейми е третата му.

Бързи факти

Пълно име Колин Мъри Каушерд
Дата на раждане 6 януари 1964 г
Възраст 7 години
Височина/колко висок?
6 фута и 1 инч
Професия Спортна медийна личност
Бащино име Чарлз Кауърд
Име на майката Патриша Кауърд
Полова идентичност Мъжки
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност 15 милиона долара

Колин Мъри Кауърд Нетуърт

Нетното състояние на Colin Murray Cowherd е около 15 милиона долара към 2021 г

Брачният живот на текущата съпруга на Cowherd Ейми

След размяната на брачни клетви на 20 юни 2010 г. водещият на шоуто „Стадото“ с Колин Каухерд има щастлив брак със съпругата си Ейми през последното десетилетие.Емисиите на Cowherd в Instagram, където той понякога публикува снимки със съпругата си и техните домашни кучета, показват близостта на двойката. В един такъв случай, на 10-ата им годишнина от сватбата, 19 юни 2019 г., домакинът на Speak for Yourself сподели снимка с Ейми, надписвайки я, 10 години тази вечер, а аз все още съм на меден месец.

Освен това на следващия ден той се включи в Twitter, за да обяви, че той и съпругата му са отпразнували 10-ата си годишнина от сватбата предната вечер.

 Колин Каухърд и Ейми

Колин Каухърд и Ейми

Информация за предишните му връзки

Преди брака си с Ейми Каухерд беше женен за Кимбърли „Ан“ Вадала, инструктор по спин и йога и треньор по баскетбол и триатлон. На 30 март 1996 г. роденият във Вашингтон и тогавашната му съпруга се женят. И докато бяха женени, бившата двойка имаше две деца: син и дъщеря.
Семейната им връзка обаче приключи, когато двамата се разведоха в началото на 2007 г., след 11 години брак. Въпреки развода си, бившата двойка поддържа добри отношения, за да отгледа и да се грижи за двете си деца.

Освен това, докато обсъждаше развода си в Thundering Herd на 24 май 2007 г., телевизионната личност разкри, че той и Ан са имали натоварен живот, което е довело до развода им. След това той заяви, че е в ужасна фаза от живота си след развода си, в която непрекъснато плачеше и повръщаше в банята в продължение на близо 6-7 седмици.

Спортният коментатор каза, че може да излезе от този спад само с помощта на децата, приятелите и кариерата си. По подобен начин в същото видео той добави още едно изявление, което разкрива, че не смята брака си с Ан за провал.

Сред всичко това той спомена, че вече е бил разведен, преди да се ожени за втората си съпруга Ан. Но това беше всичко, което спортният кореспондент каза за първия си брак и той изглежда се колебаеше дали да продължи. Освен откровението му, няма информация за първата му съпруга.

Популярни Публикации