Коя е Алма Версано? Знайте за дъщерята на известната актриса Гал Гадот

Душа Версано е дъщеря на Гал Гадот, добре известната Жена чудо, и магната на недвижимите имоти Ярон Версано. И двамата й родители са родени в Израел, но емигрират в Съединените щати по професионални причини. В резултат на това Алма Версано е родена в Съединените щати, което я прави израелка, родена в Америка.

Бързи факти

Пълно име Душа Версано
Първо име Душа
Фамилия Изливат се
Дата на раждане 2011 г
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Държава на раждане Съединени Американски щати
Бащино име Ярон Версано
Баща професия Израелски предприемач на недвижими имоти
Име на майката Гал Гадот
Професия майка израелска актриса
Полова идентичност Женски пол
братя и сестри Мая Версано
Височина 3 фута 9 инча
Тегло 38 кг
Нетна стойност 8 милиона долара

Първи ден от трети клас

Сега е в трети клас и вече е изключително изтънчена. Майка й публикува снимка в Instagram, описваща първия ден на дъщеря й в трети клас. Тя казва, че никога не е очаквала нещата да се развият по този начин. Алма посещава виртуален клас, който е доста различен от това, което е правила преди. Тя казва, въпреки часовата разлика между мястото, където живеят, и мястото, където се намира училището. Алма Версано посещава виртуален клас. Тя участва във виртуален клас. Изображението е предоставено от Instagram.

Майка баща

Гал Гадот, майката на Алма, е израелска актриса и модел, най-известна с ролите си в „Бързи и яростни“ и „Жената чудо“. Ирит Гадот и Майкъл Гадот са нейни родители. Майката на Алма, която олицетворява красотата, също е Мис Израел 2004. Що се отнася до баща й, Ярон Варсано, той е предприемач в областта на недвижимите имоти в Израел. Гал и Ярон се срещнаха по време на събиране в израелската пустиня при идилични условия. Скоро след това Гал и Ярон се влюбват и в рамките на две години Ярон пада на колене и моли за ръката на Гал, а останалото е история. Родителите на Алма се ожениха през 2008 г. и оттогава са неразделни.  Душа Версано

Алма Версано (Източник: Google)

И двамата родители на Алма са ориентирани към кариерата и се подкрепят взаимно през целия си живот. Те имат два пъти повече привързаност към своите момичета, отколкото един към друг. Алма и сестра й са образовани на етика и ценности от ранна възраст. Гал, майката на Алма, работеше по Wonder Woman, когато забременя с Мая Версано. Алма беше чест посетител на снимачната площадка на майка си по време на снимките. Майка й им е дала отличен пример, изпълнявайки както професионалните, така и майчинските задължения, докато работи.

Нетна стойност на Алма Версано 2022 г

Алма и сестра й сега се възползват от финансовото богатство на родителите си. Те живеят живота на известни личности на толкова млада възраст. Ангел, моля влез. Родители и детство на Айрис Мърфи Браун И двамата родители на Алма са натрупали значителна финансова стойност. Алма Майката на Версано има нетна стойност от 8 милиона долара към октомври 2022 г. докато нетната стойност на баща й е неизвестна. Освен това родителите на Алма притежават бутиков хотел в Тел Авив, който впоследствие продават на Роман Абрамович за 26 милиона долара. Майка й се е представяла чудесно във филми и телевизионни програми, в които е участвала.

  Душа Версано

Алма Версано (Източник: Google)

Алма Версано Рожден ден, възраст

Тя е 9 години от 2021 г., родена в Съединените щати през 2011 г. Алма е голяма сестра на Мая Версано, единствената сестра на Алма. Мая е родена на 19 март 2017 г. Мая е само на 4 годинки, но обича да танцува.

Височина и тегло на Алма Версано

Това известно дете е още в детството си. Точните й физически пропорции остават неизвестни. В момента тя е висока 3 фута 9 инча и тежи 38 кг. Тя също има красиви кафяви очи и кафяви.

Гласът (вече в индустрията)

Алма направи своя дебют в киното във филма Angry Birds Movie 2 като гласа на едно от излюпените малки. Трейлърът на The Angry Birds Movie 2 може да се види по-долу Алма предостави гласа зад кадър за това видео: Алма не е единственото известно дете във филма. Фейт и Сънди Ърбан, деца на Кийт Ърбан и Никол Кидман, както и дъщерята на актрисата Виола Дейвис, всички допринесоха с гласовете си за продължението на Sony Pictures. Той обаче е твърде млад, за да влезе в семейната компания. Тя може да отговори на телефона на майка си, Wonder Woman, следващия път.

Популярни Публикации