Фелиша Кинг- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, височина, кариера, съпруг

Фелиша Кинг е най-известна като член на R&B триото Cherish, което включва трите й сестри. Фелиша създаде музикалната група Cherish със сестрите си Неоша, Фара и Фалън. Те са сътрудничили на няколко от своите хитове. Craftsy, тяхната музикална композиция, беше излъчена в горната част на Apple Music.

Бързи факти

Пълно истинско име Фелиша Кинг
Възраст (към 2020 г.) 34 години.
Професия Член на R&B трио Cherish
Дата на раждане 5 юни 1987 г
Място на раждане Мейуд, Илинойс
образование Абитуриентски.
Алма матер N/A
Нетна стойност -6 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″.
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг.
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия зодия Близнаци

Възраст и ранен живот на Фелиша Кинг

Фелиша Кинг е родена в Мейуд, Илинойс, САЩ 5 юни 1987 г . Тя е на 34 години към 2021 г. Фелиша е американска гражданка. Фелиша е родена под знака на Близнаци. Тя е родена в Мейуд, Илинойс, а семейството й се премества в Атланта, Джорджия, за да преследват певческата си кариера. Кинг израства в музикално семейство. Нейните по-големи сестри, Фара и Неоша, също бяха редовни в групата Cherish.

Височина и тегло на Фелиша Кинг

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Фелиша Кинг е висока 5 фута 6 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи. Фелиша Кинг

Фелиша Кинг (Източник: Google)

Фелиша Кинг Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Фелиша Кинг? Нетното състояние на Фелиша Кинг се оценява на 2 милиона долара към октомври 2022 г. Нейната доходоносна професия на R&B певица е основният й източник на доходи. Фелиша и нейният съпруг Бърнард Харви си сътрудничиха като продуцентска двойка на големи песни, включително Peaches, Easy и Before I Do. Името на Фелиша Кинг в Instagram е @felishafury.

кариера

Момичетата започват кариерата си през 2003 г. с издаването на първия им албум The Moment. Фелиша също е написала песни за групата, включително Home for Christmas, In My Feelings, Justice и The First Touch. Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Hannah DenHartigh придоби огромна популярност в социалните медии и е следвана от огромен брой фенове. Нейният удивителен талант и всеотдайност са основният ключ към нейния успех

Felisha King съпруг и брак

Кой е Felisha King Husband? Фелиша Кинг е омъжена за Бърнард Харви. Бърнард беше добре известен като съавтор на текста и продуцент на хитовата песен на Джъстин Бийбър от 2020 г. Сватбената церемония на Бърнард и Фелиша беше изнесена риторично, с много забележителни музиканти и известни личности. . На 18 април 2021 г. двойката се ожени след години на връзка.

Популярни Публикации