Вера Фармига - възраст, биография, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Вера Фармига е актриса, режисьор и продуцент от САЩ. Фармига е най-известна с ролята си във филмовата поредица The Conjuring като изследовател на паранормални явления Лорейн Уорън. 46-годишната Вера работи в развлекателната индустрия от 1996 г. Научете повече за Vera Farmiga Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Вера Ан Фармига
Псевдоним Битие
Известен като актриса
Възраст 48-годишен
рожден ден 6 август 1973 г
Родно място Клифтън, Ню Джърси
Зодия Лео
Етническа принадлежност украински
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло 60 кг
Измервания на тялото 34-23-33 инча
Размер на чашката на сутиена 32 Б
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка 8
Гадже/Среща N/A
Съпруг Рен Хоуки
Нетна стойност 10 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство

Коя е Вера Фармига?

Вера Фармига е родена на Вера Ан Фармига 6 август 1973 г , в Клифтън, Ню Джърси. В момента тя е на 48 години. Родителите й са украинци: баща й, Майкъл Фармига, е системен анализатор, превърнал се в озеленител, а майка й, Любомира Люба, е учителка. Виктор е нейният по-голям брат и тя има пет братя и сестри: Стефан, Надя, Александър, Лариса и Таиса Фармига. Вера и нейното семейство се обърнаха от Украинската гръкокатолическа църква към петдесятничество, когато тя беше дете.

Вера израства в изолирана украинско-американска общност в Ървингтън, Ню Джърси, където украинският е нейният първи език. Тя смята себе си за истинска украинско-американка.Детство на Вера Фармига

Когато семейството се премества от Ървингтън в гара Уайтхаус, Ню Джърси, тя посещава украинското католическо училище 'Свети Йоан Кръстител'. Фармига започва кариерата си като полупрофесионална танцьорка на народни танци след турне с украинския ансамбъл за народни танци Syzokryli, когато е била тийнейджърка. Тя е пианистка с класическо образование, която преди това е била член на Plast.

Фармига посещава централната регионална гимназия на Хънтърдън и завършва през 1991 г. След като е поставена на резервна скамейка по време на университетски футболен мач през първата си година, приятел я убеждава да се яви на прослушване за училищната продукция на „Вампирът“ и тя печели главната роля на лейди Маргарет . Вера получава бакалавърска степен по изящни изкуства през 1995 г. от университета в Сиракюз. В последната си година тя играе Нина Заречная в „Чайката“ на Театралния фестивал на Американския колеж Кенеди център, където продукцията печели първо място.

Колко висока е Вера Фармига?

Вера е украинско-американска актриса, която практикува петдесятничество. Фармига също е висока 5 фута 5 инча (1,67 м), тежи около 60 кг (132 фунта), и има измерване на тялото 34-23-33 инча. Освен това косата й е кафява, а очите й са сини.

  Вера Фармига

Вера Фармига (Източник: Instagram)

Социална медия

Вера има акаунт в Instagram със 796 000 последователи като @verafarmiga, 228,1 000 последователи в Twitter като @VeraFarmiga и акаунт във Facebook с 333 049 последователи и 150 758 харесвания.

Кой е съпругът на Вера Фармига?

Вера се запознава с актьора Себастиан Ройс, докато участва в телевизионното шоу Roar, и те бягат на Бахамите през 1997 г. През 2004 г. двойката се развежда. След това тя започва да се среща с Рен Хоуки и се омъжва за него през 2008 г., когато е бременна в петия месец. Синът й е роден през 2009 г., а дъщеря й е родена през 2010 г.

Как Вера Фармига преследва кариерата си?

Вера прави дебюта си в театъра на Американската консерватория като Миранда в „Бурята“ през 1996 г. Тя се появява в „The Barrow Group“ същата година. През същата година тя дебютира на Бродуей в „Taking Sides', която повтори в „Rose Hill.“ Вера участва в краткотрайния фентъзи приключенски сериал на Fox „Roar', „Heath Ledger' и „Sebastian Roche'. Фармига се появява като гост-звезда в епизод от драматичния сериал „Закон и ред'. Тя се появява като поддържаща актриса в драматичния трилър „Завръщане в рая' през 1998 г. Вера играе поддържащ герой в романтичната драма „Есента в Ню Йорк.'

Фармига участва в 'Neverwas' през 2005 г. и 'The Departed' през 2006 г. През същата година тя се появява в криминалния трилър 'Running Scared', както и в 'Breaking', а също така се появява в 'Never Forever'. ' Вера също се появява във филмите Joshua' и 'Quid Pro Quo' през 2007 г. Тя се появява в драмите 'The Boy in the Striped Pyjamas', 'In Transit', 'Central Intelligence Agency' и 'Nothing But the Truth' през 2008 г. През 2009 г. Фармига участва в три филма: „Сираче“, „Небесна реколта“ и „Във въздуха“. През 2010 г. тя се появява във филма „Престъплението на Хенри“ и „Дънкан Джоунс“. бременността си, Фармига направи своя режисьорски дебют с „Higher Ground“.

Колко е нетната стойност на Вера Фармига?

Фармига и семейството му водят охолен начин на живот. Тя е известна актриса, която е натрупала богатство и слава. В момента Уилсън има нетна стойност от около 10 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации