Одра Мари- Биография, възраст, нетно състояние, съпруг, брак

Одра Мари е американски моден модел, модел на подиума, победител в конкурс за красота, водещ на телевизионни програми и добре известна личност. Кариерата на модел на Одра й донесе толкова много успехи, от местни конкурси за красота до титлата Мис Свят Америка. Тя е известна и модел за подражание за много амбициозни модели. Знайте всичко за Възрастта на Одра Мари, Нетната стойност на Одра Мари, Съпругът на Одра Мари, Кариера на Одра Мари, и още

Бързи факти

Пълно истинско име Одра Даян Мари
Име Одра Мари
Псевдоним Одра
Популярни за Спечелване на титлата Мис Свят Америка за 2016 г
Възраст (към 2022 г.) 28 години.
Професия Модел
Дата на раждане 8 януари 1994 г. (събота)
Място на раждане Фарго, Северна Дакота
Сегашен адрес Фарго, Северна Дакота
образование Завършил връзки с обществеността и комуникации.
Име на училище Гимназия Дейвис
университет Университет на Северна Дакота
Нетна стойност 1-5 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Филипино-американец
Религия християнството
Зодия Козирог
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг

Възраст и ранен живот на Одра Мари

Одра е родена на 8 януари 1994 г. във Фарго, Северна Дакота. От 2022 г. тя е 28 години . Тя започва да посещава гимназията Дейвис във Фарго, когато е малка, заедно със сестра си. Докато е още в училище, тя започва да участва в различни сесии за моделиране и конкурси. Сега тя е пълнолетна, завършила е университета в Северна Дакота със степен по връзки с обществеността и комуникации.

Височина и тегло на Одра Мари

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Одра Мари е висока 5 фута 8 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има зелени очи.  Одра Мари

Одра Мари

Одра Мари Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Одра Мари? Одра е натрупала нетна стойност от 1-5 милиона долара от работата й като модел и телевизионен оператор към октомври 2022 г. Тя работи в този сектор повече от 12 години и се справя добре в своя район. Тя получава пари не само от проектите си за моделиране, но и от различни спонсорства на марки. Нейното типично съществуване се трансформира в богато в резултат на способността й да печели добре. Тя често прекарва времето си на плажове и други петзвездни курорти.

кариера

Одра за първи път представи своя щат, Северна Дакота, в щатския конкурс, проведен в Atlantis Paradise Island в Насау през 2011 г., когато беше обявена за първа подгласничка. След три години тя успешно защити короната си на Мис Северна Дакота САЩ 2014. През същата година тя участва в Мис САЩ 2014, който се проведе в Батън Руж, Луизиана; тя обаче не спечели и завърши като първа подгласничка.

Титлата Мис Свят Америка за 2016 г. й беше връчена на 8 юли 2016 г. Тя спечели тази титла през 2016 г. в конкурса Мис Свят Америка, който се проведе в National Harbor във Вашингтон, окръг Колумбия. След това в края на 2016 г. тя представляваше своята нация, Америка, в Мис Свят 2016, където тя завърши шеста в състезанието. Мари се премества в Маями, за да стане супермодел, когато е на 20 години. По това време тя участва във фотосесия за изданието на Ocean Drive Swimsuit. Тя също така представи програма Welcome Channel T.V. От 2014 г. до момента работи като модел на Next Management Model Agency.

Одра Мари Съпруг и брак

С кого се среща Одра Мари? Одра Мари има връзка с актьора Джош Дюамел. Преди това Джош се разведе с бившата си съпруга г-жа Фърги. Джош и съпругата му Фърги се разведоха след осем години брак. През месец май 2019 г. той започна да се среща с Одра. След като се срещат две години. Одра скоро ще се омъжи за Джошуа.

Популярни Публикации