Габриел Монтиел - възраст, нетно състояние, височина, приятелка, кариера, националност

Габриел Монтиел е личност в социалните медии от Мексико. Габриел Монтиел е преди всичко знаменитост в YouTube, известен със своя канал Werevertumorro. Освен това играе професионален футбол. Научете повече за нетната стойност на Габриел Монтиел, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Габриел Монтиел
Дата на раждане: 23 септември 1989 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber, личност в социалните медии
Нетна стойност: 500 хиляди долара
Държава: Мексико
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Фернанда Блаз
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Мексико сити
Националност мексикански
Братя и сестри Един (брат Álex Montiel)
Facebook Габриел Монтиел във Facebook
Twitter Габриел Монтиел в Twitter
Youtube Габриел Монтиел Youtube
Instagram Габриел Монтиел Instagram
IMDB Габриел Монтиел IMDB
Седмица Габриел Монтиел Wiki

Възраст и ранен живот на Габриел Монтиел

Габриел Монтиел е роден на 23 септември 1989 г. и сега е на 30. Родом е от Мексико Сити, но прекарва четири години в Сиудад де Мексико. Неговият астрологичен знак е Везни, а пълното му име е Габриел Монтиел Гутиерес. Той обаче е по-известен с псевдонимите си Werevertumorro и Gaborever.

Що се отнася до семейството му, името на брата на Габриел е Лекс Монтиел. Той също е сензация в социалните медии и те често се представят един друг в каналите си в YouTube.Височина и тегло на Габриел Монтиел

Колко висок е Габриел Монтиел? Габриел Монтиел е висок приблизително 5 фута 10 инча (1,79 метра). Габриел също има тъмнокафяви очи и коса в същия цвят. Освен това няма налична информация за теглото му, измерванията на гърдите-талията-ханша, бицепсите, размера на роклята, размера на обувките и т.н.

  Габриел Монтиел

Габриел Монтиел (Източник: Pinterest)

кариера

Габриел Монтиел работи като личност в социалните медии. Той е предимно YouTuber, чийто канал се състои главно от влогове и игри. Той също е бивш футболист, който е играл за Murciélagos в Liga Premier de Ascenso като дефанзивен халф (трето ниво на футбола в Мексико).

Габриел е известен и като създател на YouTube канала Werevertumorro. Той беше и първият мексикански влогър, който надмина 100 милиона гледания и един милион абонати. Сега той има невероятните 16 милиона абонати. Габриел и приятелката му също управляват съвместно канала за двойки AtuLadoEsMejor.

Той е добре известен и с двата си популярни испаноезични сериала в YouTube, Adultescents и Mexmen. Габриел беше член на YouTube групата w2mcrew от 2007 г. до 2019 г. Той също така е работил върху видеоклипове за пътуване и комедийни скечове с популярни потребители на YouTube като Luisito Comunica и Jorges Cremades.

Габриел започва да играе футбол на млада възраст и напредва до Ascenso MX League. През 2007 г. той качва първите си видеоклипове на футболна тема в YouTube.

Габриел започва своята футболна кариера, когато е на 16 години. Той започва кариерата си в младежкия отбор на Arcesvids, Guilas de Teotihuacán. След това той дебютира през сезон 2007 на Apertura. Това се случи на 18 август 2007 г. при загуба с 0:3 от Real Olmec Sport.

Нетната стойност на Габриел Монтиел

Той е звезда в социалните медии. Като на 2021 г., приблизителната нетна стойност на Габриел Монтиел е 0 000.

Приятелка и срещи с Габриел Монтиел

С кого се среща Габриел Монтиел? Габриел Монтиел има връзка с Фернанда Блаз и наскоро отпразнуваха третата си годишнина, която ще се състои през февруари 2021 г. Фернанда, приятелката му, също е уеб звезда. Нио и Санда, двата френски булдога на двойката, живеят с тях. Те също така често се появяват в публикации на други в социалните медии.

Популярни Публикации