Лаура Витале- Възраст, съпруг, височина, нетна стойност, кариера, националност

Лаура Витале е телевизионен готвач, който е италиано-американец. Лаура Витале също е звезда в YouTube. По същия начин Cooking channel я нае като главен готвач и водещ на Simply Laura поради популярността на нейната видео поредица Laura In the Kitchen, където готви италианска кухня. Научете повече за нетната стойност на Лаура Витале, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, гаджето, височината, теглото, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Лаура Витале
Дата на раждане: 07 ноември 1986 г
Възраст: 34 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber и готвач
Държава: Италия
Семейно положение: женен
Съпруг Джо Витале
Нетна стойност ,3K-3,5K
Цвят на очите черен
Цвят на косата тъмно кафяво
Родно място Неапол
Националност Италиански
баща Салваторе Пиетрангели
деца 1 (дъщеря) Миа Валентина
Twitter Лаура Витале в Twitter
Youtube Лаура Витале Youtube
Instagram Лаура Витале Instagram
IMDB Лаура Витале IMDB
Седмица Лаура Витале Wiki

Възраст и ранен живот на Лаура Витале

Лаура Витале е родена в Неапол, Италия, на 07 ноември 1986 г. Витале е на 34 години към 2021 г. и нейната зодия е Скорпион. Тя е от италиански произход. По същия начин, когато става въпрос за нейното семейство, тя е дъщеря на баща си Салваторе Пиетрангели. По същия начин има малко информация за членовете на нейното семейство. Спомняйки си за детството си, тя се премества в Съединените щати, когато е на 12. По това време родителите й управляват ресторант в Ню Джърси. Работила е в семейните ресторанти заедно с баща си. По същия начин няма налична информация за нейното образование.

Височина и тегло на Лаура Витале

Колко висока е Лаура Витале? Измерванията на тялото на Лаура Витале, включително нейната височина, тегло, размер на гърдите, размер на талията, размер на бедрата, размер на бицепса и други размери, все още не са налични и всички тези измервания все още се преглеждат. Тя също има тъмнокафява коса и черни очи. По същия начин тя е боядисала косата си в различни цветове.  Лаура Витале

Лаура Витале (Източник: Pinterest)

кариера

Преминавайки към професионалния й живот, ние я познаваме като италиано-американска телевизионна водеща и една от най-успешните личности в YouTube. Тя започва кариерата си, когато е на 12 години. Лаура започва кариерата си в ресторантите на семейството си в Ню Джърси. Тя стана известна като водеща и говорител на онлайн готварското предаване Лора в кухнята. По същия начин Витале управлява своя изключително популярен YouTube канал Laura in the Kitchen от 2010 г.

Към ноември 2018 г. каналът има над 3,2 милиона абонати. Нейните видеоклипове за готвене в канала я катапултираха до международна слава. Оттогава Витале работи като водещ на различни телевизионни предавания, включително Simple Laura, The Wendy Williams Show и Steve Hervey. По същия начин малко се знае за нейната кариера, но тя е една от най-успешните личности в YouTube.

Нетната стойност на Лаура Витале 2022 г

Колко е нетната стойност на Лаура Витале? Лаура Витале изкарва добре от вече успешната си кариера. Според различни онлайн източници, Нетното състояние на Лаура Витале се оценява на повече от 1,5 милиона долара към 2022 г. . Vitale има популярен канал в YouTube с над 3,2 милиона абонати. Нейните годишни приходи от канала й в YouTube варират между ,3K и 3,55K.

Laura Vitale Съпруг и брак

С кого се среща Лаура Витале? По същия начин, когато става въпрос за семейното й положение, тя е права. Лора е омъжена за Джо Витале, американски инженер. Двойката започва да се среща през 2009 г. и са заедно от около 11 години. По същия начин няма налична допълнителна информация за нейния брак. Отново има една дъщеря, Миа Валентина.

Също така, знайте за Нетната стойност на Ki Do Hoon, биография, възраст, националност .

Популярни Публикации