Alysia Magen ще се изправи срещу Blac Chyna в боксов мач за знаменитости

На 11 юни Blac Chyna ще се състезава в боксова битка на знаменитости срещу фитнес модела Alysia Magen. Битката ще се проведе в Charles F. Dodge City Center в Pembroke Pines, който се намира северно от Маями. Деймън Фелдман, главен изпълнителен директор на Celebrity Boxing, потвърди новината. Blac Chyna ще се присъедини към битката, след като загуби дело за 140 милиона долара срещу семейство Кардашиян-Дженър. 34-годишното риалити лице също е разследвано за насилие. Само четири дни след неуспеха си в съда, тя ритна приятеля си Sequoya King в корема.

Тя изглежда е готова да се отърве от юридическите си проблеми и да опита ръката си в бокса. По време на пресконференция за рекламиране на двубоя, опонентката на Chyna Alysia Magen я бутна, изпращайки я обратно в охраната. Blac Chyna отговори на нападението, като каза:

Мисля, че е страхотно, наистина хубаво, но просто искам да знаете, че е на 11 юни. Блак Чайна

Chyna и Magen ще се присъединят към състезателите на знаменитостите по бокс като Joey Buttafuoco, Vanilla Ice и Tonya Harding. Тези, които се интересуват от закупуване на тикери, могат да го направят на tickermaster.com. Феновете могат да получат отстъпка, като използват кода BLACCHYNA.

Всичко, което трябва да знаете за Алисия Маген

32-годишният фитнес модел е служил във военновъздушните сили на САЩ. Алисия Маген беше щабен сержант, преди да стане знаменитост в Instagram. Била е и зъболекарски асистент. Алисия Маген получава асоциирана степен от колежа на военновъздушните сили. След като стана национално сертифициран NPC състезател по бикини, тя започна да работи като модел. Тя спечели и първо място в състезанието по къси спортове AFS във Финландия.

 Алисия Маген

В момента фитнес моделът има над 1,3 милиона последователи в Instagram. Името на нейната платформа е номер 1 в Америка с емоджи в цвят праскова. Тя споменава, че Бог е добър и че е модел на ветеран от военновъздушните сили в своята биография. Няколко актуализации в нейния Facebook подчертават добрата й фигура и усилията, които полага, за да я поддържа.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от номер 1 в Америка (@alysia_magen)

Тя също има втори акаунт в Instagram, наречен itsalysiamagen. Тя също има собствен канал в YouTube, където има над 3,29 хиляди последователи и е пуснала 58 видеоклипа. Фитнес фанатичката също публикува множество видеоклипове, на които изпълнява различни видове упражнения.

Популярни Публикации