Дмитрий Бивол- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Дмитрий Бивол е име, което трябва да е познато на всеки, който обича да гледа професионални боксови мачове. Дмитрий Бивол е известен руски професионален боксьор. Състезава се на професионалния ринг от 2014 г. Биволъ все още е непобеден в професионалния бокс към май 2021 г. Дмитрий притежава титлата на WBA в полутежка категория от 2017 г.

Бързи факти

Пълно име: Дмитрий Бивол
Дата на раждане: 18 декември 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: Боксер
Държава: Киргизстан
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Екатеина Бивол
Нетна стойност 1 милион долара
Родно място Токмак, Киргизстан
Националност Руски
Етническа принадлежност Смесени
баща Юрий Бивол
Майка Елена Бивол
деца две

Биография на Дмитрий Бивол

Дмитрий Бивол е роден Дмитрий Юриевич Бивол на 18 декември 1990 г. в Токмак, Киргизка ССР. Той е на тридесет и една години. Родителите му са Елена Бивол и нейният съпруг Юрий Бивол. Баща му е от молдовски произход, а майка му е от корейски произход. Семейството на Дмитрий се премества в Санкт Петербург, Русия, когато той е на 11 години.

  Дмитрий Бивол възраст

Дмитрий БиволВисочина и тегло на Дмитрий Бивол

Биволъ е висок шест фута и тежи седемдесет и пет килограма. Очите и косата му са тъмнокафяви.

кариера

Дмитрий започва да тренира карате, когато е на шест години. Той беше успешен аматьорски боксьор, като спечели две световни титли за юноши (U-17) и бронзов медал на Световното първенство по бокс за младежи на AIBA през 2008 г. Биволъ спечели руския национален шампионат по бокс за аматьори през 2012 и 2014 г. Боецът завърши аматьорската си кариера с резултат 268-15. Дмитрий направи професионалния си дебют през ноември 2014 г. срещу Хорхе Родригес Оливера. Той победи опонента си с технически нокаут в шестия рунд.
Биволъ победи Фелипе Ромеро през август 2015 г. за вакантната титла WBC-USNBC Silver в полутежка категория. Малко след това той побеждава Джаксън Джуниър, за да спечели вакантната титла на WBA Inter-Continental в полу-тежка категория. Дмитрий спечели първите си шест професионални битки с технически нокаут. Боецът победи Феликс Валера през май 2016 г., за да вземе третата си междинна титла на WBA в лека тежка категория. Биволъ защити успешно титлите си в четири мача през 2017 г.

От 2018 г. насам Дмитрий успешно защити своите титли на WBA в супер лека тежка категория и WBA в полутежка категория шест пъти. През 2019 г. той защити титлата си срещу Джо Смит младши. През май 2021 г. Биволъ защити титлата си срещу Крейг Ричард. Дмитрий се е бил в осемнадесет двубоя, печелейки всеки от тях. Биволъ победи единадесет опонента с нокаут и седем със съдийско решение.

Нетна стойност на Дмитрий Бивол

Нетното състояние на Дмитрий Бивол се оценява на милиони долари. Нетната стойност на професионалния боксьор до голяма степен произтича от неговите битки и различни други спонсорски и одобрени сделки.

Биволъ подписа съвместен промоционален договор с промоутъра на Matchroom Boxing Еди Хърн през 2018 г. Двубоят на Дмитрий с Ричардс през 2021 г. му донесе най-голямата чанта в кариерата му, общо над 0 000. Ричардс, неговият противник, си тръгна с повече от 0 000.

  Нетната стойност на Дмитрий Бивол

Дмитрий Бивол

Дмитрий Бивол Съпруга, брак

Дмитрий Бивол е отдаден съпруг и баща, който обича да прекарва времето си със семейството си. Съпругата на Бивол е Екатерина Бивол, дългогодишна приятелка. Двойката се среща повече от шест години. Мирон Бивол е роден през 2014 г., първото дете на двойката.

Дмитрий обяви в края на 2016 г., че той и съпругата му очакват дете. През февруари 2017 г. Биволъ и съпругата му се сдобиха с първото си дете Никон. Руският воин е чест потребител на социалните медии, като редовно качва снимки и видеоклипове от обучението и семейството си. Четиричленното семейство си прекарва добре.

Популярни Публикации