Кой е О’Шей Лоли от Hell’s Kitchen сезон 21?

Кухнята на ада се завръща за още един изпепеляващ сезон и този път това е Битката на вековете. Участниците от сезон 21 ще бъдат сортирани в групи в зависимост от възрастта си. Гордън Рамзи, прочутият готвач, се завръща, за да оцени програмата и да види кой ще издържи ада и ще излезе победител в дългогодишното риалити шоу. О’Шей Лоли, готвач, който преди това е приготвил за президента на САЩ Байдън, е един от финалистите на шоуто на FOX. Програмата ще дебютира по FOX на 29 септември от 20:00 ч. ЕТ.

О’Шей Лоли, участник в Hell’s Kitchen, обича да приготвя ямайска кухня.

42-годишният готвач, планиран да се състезава в Hell’s Kitchen, е готвил за редица знаменитости, включително вицепрезидента Джо Байдън. Той говори за своя кулинарен опит в BOREDinDE Podcast. Той играеше с остатъци от храна като дете, често комбинирайки две ястия, за да направи нещо ново. По-късно Лоли се записва в The Arts Institute of Philadelphia, където получава бакалавърска степен по кулинарни науки. Когато го попитаха за образованието си, той каза:

Кулинарните науки ви предоставят много безполезна информация. О’Шей Лоли

Въпреки че бъдещият участник в Hell’s Kitchen няма любимо ястие, той често готви ямайска кухня. Когато го разпитаха за вечеря навън, той отговори, че дори и да не му хареса ястието, ще го изяде. Той обаче каза, че арогантността му като готвач понякога се проявява. Той продължи да казва, че когато ресторантите разберат, че е готвач, те се опитват да му предложат безплатен обяд.

Той заяви:

Не искам безплатен обяд и като ресторант не искам да отнемам нищо от вас.

Главният готвач Лоли вярва в дарението на общността и миналата година той научи малки деца в Reed Refuge Center как да готвят. По време на класа готвачът научи тези младежи как да готвят ястия, като същевременно вземат предпазни мерки, за да избегнат нараняване. Той каза, че е израснал с газова горелка, която може да бъде опасна, ако не се борави правилно. Той се надяваше да образова младежите как да оцеляват и да си готвят сами, ако родителите или настойниците им не са наоколо.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от О’Шей Лоли (@chefoshaylolley)

Повече информация за Hell’s Kitchen сезон 21

Жегата започва, когато Hell’s Kitchen разделя 18 участници на отбори в зависимост от възрастта им. Ще имат ли по-опитните готвачи предимство пред по-малко опитните или новодошлите ще откраднат шоуто?

Синопсисът на предаването е следният:

Съперничеството със сигурност ще бъде разгорещено, тъй като всеки отбор се изправя пред изтощителни кулинарни предизвикателства с награди с високи залози и наказания, всички с неустоими за възрастта си права за хвалене. Само тези с правилния микс от елементи ще могат да се състезават, докато някой не бъде коронован за победител. Крайната награда, променяща живота, включително пост за главен готвач, 0 000 в брой и желаната титла победител в HELL’S KITCHEN, е изложена на риск.

 О’Шей Лоли а

Премиерата на програмата е на 29 септември от 20 часа. ET и всички епизоди на Hell’s Kitchen ще бъдат достъпни за гледане на Hulu ден след появата им.

Популярни Публикации