Джон Хаак - Нетна стойност, биография, възраст, срещи, височина, тегло, кариера

Джон Хак е състезател по силов трибой от Съединените щати. Сега той държи световния рекорд в тежка категория (без наколенки) от 82,5 кг. На 3 август 2019 г., на 26-годишна възраст, той постави настоящия световен рекорд от 907,5 кг в състезанието по пауърлифтинг Tribute в Сан Антонио, Тексас. Научете повече за нетната стойност на Джон Хаак, биография, възраст, националност, приятелка, срещи, височина, тегло, кариера

Бързи факти

Пълно истинско име Джон Хак
Известно име Джон
Дата на раждане 1 февруари 1993 г ,
Възраст (към 2021 г.) 28 години.
Място на раждане елен
Професия Пауърлифтър
Нетна стойност 7 милиона щатски долара (приблизително).
Националност Американски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Зодия Рак.
Височина (прибл.) 5 фута 7 инча
Тегло (прибл.) 66 кг
Цвят на косата кафяво.
Цвят на очите кафяво
Съпруг N/A

Възраст и ранен живот на Джон Хаак

Джон Хак беше роден на 1 февруари 1993 г , в САЩ . Той е 28 години към 2021 г . Неговата зодия е Дева. Джон Хаак е цялото му име. Той е израснал в Америка, заедно със своите родители и братя и сестри. По същия начин Той е американски гражданин. Той е от бял етнос. Неговата вяра е християнството. От детството си той получава високи оценки за представянето си. Започва гимназия, когато е на 16 години. След като завършва гимназия, той получава бакалавърска степен от публична държавна институция в САЩ.

Височина тегло

Джон Хаак е 5 фута 7 инча висок . Той тежи приблизително 66 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Измерванията на тялото му са 36-28-34 инча. Джон Хак

Джон Хаак (Източник: google)

Нетната стойност на Джон Хаак 2022 г

Колко е нетната стойност на Джон Хаак? Според Wikipedia, Forbes, IMDb и други онлайн източници, известният Bodybuilder Нетното състояние на Джон Хаак е 7 милиона долара към 2022 г. Той печели пари като работи като професионален културист.

кариера

Джон Хаак е състезател по силов трибой. Той беше световен шампион на Международната федерация по пауърлифтинг (IPF) за 2016 г. в класическата (сурова без опаковки) категория 183 lb, побеждавайки настоящия световен шампион на IPF Брет Гибс с IPF световен рекорд общо от 1792,3 lbs (656,9 lb клек, 440,9 lb лежанка, 694,4 lb мъртва тяга). Брет Гибс счупи този световен рекорд на IPF на световния шампионат IPF през 2018 г. с 1830,9 lbs.

Джон Хаак Гадже и запознанства

С кого се среща Джон Хаак? Отразявайки състоянието на връзката на Джон, той може да е необвързан. Той все още не се е женил, нито има деца. В момента той е зает да се фокусира върху кариерата си. Въпреки това, той може да чака перфектния си мач и ще прави двойки в бъдеще. Освен това той поддържа добър профил и не е свързван с никакво противоречиво действие.

Популярни Публикации