Джак Дилън Грейзър е обвинен във физическо малтретиране на бившата си приятелка Силия Часман

Джак Дилън Грейзър е обвинен в малтретиране и изневяра на бившата си приятелка Силия Часман. Според изображения от фен сайтове в Instagram, няколко страни са участвали в комуникация напред-назад след раздялата им. Според една от фен страниците на Chasman в Instagram, тя е получила поредица от текстови съобщения от Шана, сестрата на Chasman, в които тя разкрива, че Grazer е манипулативен, насилствен човек.

Какво беше намислил Джак Дилън Грейзър?

Шана благодари на фен страницата за тяхната подкрепа и каза, че иска да помогне на сестра си, като най-накрая изложи истината там, за да я види светът в екранната снимка, предоставена от фен страницата. Твърди се, че Грейзър е изневерил на тогавашната си приятелка, като се е срещал с неидентифицирана дама в продължение на четири месеца. Според писанията на Шаха, Грейзър е нападнал Часман с хидравлична колба, целяйки главата й. Тя обаче се опита да спре удара с ръка. Предполага се, че ръката й е била парализирана в продължение на шест дни в резултат на нараняванията. Не само това, но според съобщенията той я удрял многократно, изпитал ярост и затръшнал врата в лицето й. Той също така я дърпаше за косата, хвърляше я по пода и стените и я нападаше словесно.

 Джак Дилън ГрейзърПо-късно Шана потвърди в съобщението, че е наблюдавала инцидентите лично в собствената си къща. Тя продължи,

Това е моята 15-годишна сестра… Никога не съм била толкова възмутена от някого, както от Джак. [sic]

Първото обвинение на Джак Дилън Грейзър в малтретиране.

При нормални условия съобщение като това на страница, управлявана от фенове, би било подозрително. Chasman, от друга страна, одобри тази публикация и дори й хареса. София Досети, една от познатите на Часман, вече беше разказвала подобна история. Досети твърди, че когато Часман и Грейзър пристигнали на рождения й ден, Часман не можела да помръдне ръката си.

Няколко дни по-късно Часман признава на Досети, че е била наранена, защото Джак я е хвърлил през стаята и че това не е първият път, когато го прави. Досети добави, че Часман предпочита да запази нещата в тайна, тъй като е била толкова поразена от Грейзър. В вече изтрита забележка, Часман потвърди изявленията на Досети. Chasman също призна в забележката, че е била натъжена, защото други не са искали да застанат с нея, въпреки факта, че повече от петима свидетели, видеоклипове, текстови съобщения и фотографски доказателства вече са се появили.

Какви повече доказателства ви трябват? — попита тя.

 Джак Дилън Грейзър

Джак Дилън Грейзър има адвокат

Грейзър от своя страна не направи официално изявление. Вместо това той публикува изявление от своя адвокат в Instagram, в което се казва, че Chasman е повдигнал фалшиви обвинения. В изявлението Chasman също беше обозначена като проблемна, незряла млада дама, търсеща внимание. Освен това нито Грейзър, нито майка му биха повдигнали обвинения срещу Часман, защото не искаха да усложняват [нейните] проблеми, като предоставят обширни фактически опровержения или я съдят за клевета и други умишлени правонарушения. В изявлението обаче се предупреждава, че Грейзър ще преследва в пълна степен на закона, ако някой от нейните пълнолетни роднини или други лица продължат да отправят такива ужасни обвинения срещу него, въпреки че не знаят от първа ръка истината.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от victoria | актуализации на cylia (@cylia.best.girl)

Като каза това, това не беше първият път, когато IT актьорът беше обвинен в изневяра и малтретиране. Наталия Джауреги, една от бившите му гаджета, повдигна подобни обвинения срещу него през 2018 г. Въпреки това, след като историята с нападението стана международна новина, актрисата Лука излезе като бисексуална.

Популярни Публикации