Бевърли Д’Анджело – Wiki, възраст, височина, съпруг, брак, нетна стойност

Бевърли Д’Анджело е американска актриса и бивша певица, най-известна като „Патси Клайн' от „Дъщерята на миньора'. Бевърли Д'Анджело е играла роля в телевизионни предавания и филми като „Ваканция на националния лампун“, „Дъщерята на миньора“ и „ Ненаситен“, за да назовем само няколко. Откакто започна актьорска кариера, тя беше член на групата „The Hawks“, също известна като „The Band“.

Бързи факти

Пълно име: Бевърли Д’Анджело
Дата на раждане: 15 ноември 1951 г
Възраст: 69 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Актриса, озвучител, бивша певица
Държава: Съединените американски щати
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Тегло: 61 кг
Семейно положение: развод
Дата на сключване на брак: 8 септември 1981 г
Съпруг Лоренцо Салвиати
Разделям Ал Пачино
Нетна стойност 20 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 37-25-37
Родно място Горен Арлингтън, Охайо
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
образование Държавен университет в Охайо
баща Евгений Константин
Майка Присила Рут
Братя и сестри Три (Джеф, Тим и Тони)
деца Две (Оливия Пачино и Антон Джеймс Пачино)

Биография на Бевърли Д'Анджело

Бевърли Д’Анджело е родена като Бевърли Хедър Д’Анджело на 15 ноември 1951 г. . Сега тя е на 68 години. Бевърли е от Съединените американски щати и е родена в Горен Арлингтън, Охайо. Юджийн Константино и Присила Рут я родиха. Освен това майка й беше известна цигуларка, а баща й беше басист, който притежаваше телевизионна станция. Тя беше внучка на Хауърд Дуайт Смит, строителят, който планираше стадиона в Охайо (Подкова) на държавния университет в Охайо.

Бевърли е със смесено потекло и американска националност. Д’Анджело е роден под астрологичния символ на Скорпион. Родителите й имаха само едно момче, дъщеря. Д’Анджело е отгледана от тримата си братя и сестри, Джеф, Тим и Тони. Говорейки по-нататък относно нейното възпитание, ясно е, че тя има музикални наклонности, тъй като е придобила музикални гени от майка си.Бевърли беше голям фен на рок и джаз песни, наред с други неща. Въпреки това, в юношеството си, тя смени вниманието си от музиката към актьорството. По същия начин тя беше амбициозна художничка от младостта си и предпочитанията й към анимационните шоута бяха очевидни. Тя беше особено привързана към анимацията на студиото Хана Барбара.

Височина, тегло и измерване на тялото

Бевърли не изглежда да е на 60 години въз основа на възрастта си. Що се отнася до височината, Д'Анджело е висок 5 фута и 2 инча. По същия начин тя тежи 61 килограма, което е еквивалентно на 135 Ibs . Освен това размерите на тялото й са 37-25-37 сантиметра. Размерът на сутиена на Бевърли е 34, а размерът на чашката й е C. Размерите на роклята и обувките й са съответно 6 (САЩ) и 8 (САЩ). Сините хипнотизиращи очи и кестенявата коса на Бевърли придават повече чар на нейната очарователна личност.

  Бевърли Д’Анджело

Бевърли Д’Анджело по време на снимки Източник: Instagram

Нетната стойност на Бевърли Д’Анджело

Тя е натрупала значително състояние благодарение на упоритата си работа и постоянство. Тя е на 68 години и има нетно състояние от около 20 милиона долара . В резултат на това е безопасно да се каже, че тя се радва на бляскаво съществуване в края на 60-те.

кариера

Бевърли Д’Анджело никога не се завърна на сцената след това представление, въпреки че си партнира с Ед Харис в оф-бродуейската продукция на Сам Шепърд Simpatico през 1995 г. Тя участва в първите три епизода на телевизионния минисериал „Captains and Kings“ през 1976 г. Публиката похвали този сериал, който й даде надежда. Този минисериал не само й даде вяра, но и я запозна с Уди Алън, който й предложи малка, но съществена роля в Ани Хол от 1977 г. Д’Анджело изигра ролята на „актриса“ в „Телевизионното шоу на Роб“, докато Уди Алън изигра главната роля. Тя играе Шели в First Love и Сандра в The Sentinel същата година.

Актьорската кариера на Бевърли процъфтява и дори Холивуд не може да не й се възхищава. Тя се появи във „Every Other Way Except Loose“ и „Hair“ през 1987 г. Нейната пробивна роля обаче беше като „Патси Клайн“ в „Дъщерята на миньора.“ Това беше биографичен филм, фокусиран върху действителни събития, и Анджело получи световно признание за нейното смело изобразяване на месната роля. По подобен начин Бевърли пее в този филм за нейния герой, което й носи номинация за Златен глобус за „Най-добра актриса в поддържаща роля“.

По подобен начин Бевърли няма никакво намерение да поглежда назад; тя доминира в Холивуд, като изобразява различни герои във филмите си, вариращи от проститутки до богати братя и вдовици до депресирани майки. Появата й във филми като „Paternity“, „Finders Keepers“, „The Pope Must Die“ и „The Crazysitter.“ Появата й в „A Streetcar Named Desire“ й осигури няколко ключови роли във филми като „Slow Burn“ “ и „Сладко изкушение“.

Бевърли Д’Анджело Съпруг, брак

Бевърли Д’Анджело брачният живот се е влошил. Първият й партньор Лоренцо Салвиати е италиански актьор, с когото се жени на 8 септември 1981 г. За съжаление връзката им не издържа и те се разделиха на 5 ноември 1995 г. по взаимно съгласие.

Бевърли излизаше с номинирания за Оскар Антон Фърст след раздялата си с Лоренцо. Антон работеше като дизайнер на продукцията, но сътрудничеството приключи, когато Антон се самоуби през 1991 г. По същия начин тя не сподели обети с Ал Пачино, но двойката имаше деца, Оливия Пачино и Антон Джеймс Пачино.

Сред бившите гаджета на Бевърли, Мийт Лоуф, Сам Кинисън, Милош Форман, Нийл Джордан и Скот Байо. Д’Анджело сега води самотен живот след няколко провала в любовния си живот.

Популярни Публикации