Джордан Браун - Знайте за годеника на Колтън Ъндърууд

БИВШИЯТ Bachelor Nation беше шокиран, когато Колтън Ъндърууд, първият гей ерген за сезона, излезе през 2021 г.

След като се срещаше с Каси Рандолф две години, той най-накрая стана гей.

Познавате ли Джордан Браун, годеницата на Колтън Ъндърууд?

По време на посещение в Хавай през септември 2021 г. Ъндърууд беше сниман да прави секс с новата си изгора, за която се говори, Джордан С. Браун. Ъндърууд е отседнал в хотел Four Seasons в Мауи с приятелката си. Продължителността на връзката между Колтън и Джордан все още не е известна, но те са приятели от известно време. За да отпразнуват Месеца на гордостта, те пътуваха до Провинстаун, Масачузетс, с олимпиеца Гюс Кенуърти и няколко други приятели.По време на публикацията възрастта на Браун беше дадена като 38. Когато се срещаше с Пол Рускони, той стана втори баща на двете деца на Рускони, едното от които беше негова доведена дъщеря. Президентската кампания на Джон Кери през 2004 г., президентските кампании на Барак Обама през 2008 г. и 2012 г. и президентската кампания на Хилари Клинтън през 2016 г. са само няколко политически кампании с висок профил, по които той е работил.

  Колтън Ъндърууд и Джордан Браун

Колтън Ъндърууд

В интервю за списание People Ъндърууд обяви годежа си с Браун. След рождения ден на Колтън двойката се отправи към Биг Сур, Калифорния, за романтично пътуване през уикенда. Написах, не можех да си представя великолепно място, където да отпразнувам невероятен крайъгълен камък в моя живот и любов. Той завърши: Щастлив съм, че съм жив! 2021 година беше най-променящата живота година от моето съществуване. Сбъдната мечта е да започна бъдещето си с най-близкия си приятел, съотборник и вече годеник през 2022 г.

Кога Колтън Ъндърууд разкри, че е гей?

Ъндърууд беше открит и честен за своята сексуалност с водещия на GMA Робин Робъртс. Той говори за това как му е било трудно да прегърне своята идентичност, като каза: Много хора са имали натоварена година. Много хора може да са били принудени да се погледнат в огледалото и да се изправят пред това, което са избягвали. или мен. Отдавна бягам от себе си и се мразя. Горд съм да кажа, че съм бисексуален. И тази година се примирих с това. Все още се притеснявам, но беше дълъг път. Той добавя, че следващият етап беше информирането на обществеността. Той разказа за момент в гимназията, когато е бил много несигурен и, въпреки че е бил странен, нещо, с което се бори оттогава.

Това беше една от онези ситуации, в които чуваш нещо толкова често, че започваш да му вярваш, каза риалити звездата за това как приятелите му подозират, че е хомосексуален заради вярата му и липсата на участие в сексуални дейности.

Започнах да се питам дали съм хетеросексуален или не. Наистина лидерът на футболния отбор трябва да прави секс и да пие. Аз обаче не бях.

Какво се случи с Колтън Ъндърууд?

Когато 29-годишният Ъндърууд посетил спа център в Лос Анджелис, известен със своята ЛГБТ клиентела, той твърди, че е бил изнудван. Когато Ъндърууд отиде в хотела, той получи анонимен имейл от някой, който твърди, че е снимал негови голи тела. Той каза, че е пазил в тайна сексуалността си. Според задълбоченото интервю на Variety с Колтън, външно лице е вдъхновило разказа му за разкриването му. Нека го обясня така: веднъж, в най-тежката си депресия, бях изнудван. Никой не знае, че съм била изнудвана за пари, призна тя.

Бившият ерген каза, че току-що е отишъл в спа центъра, за да погледне и че изобщо не е трябвало да идва там в отговор на докладваните изображения. Ъндърууд се страхуваше да говори с публициста си, след като получи имейл, заплашващ да го разкрие пред медиите.

Той твърди, че това го е подтикнало към честен диалог за сексуалната му ориентация, добавяйки, че неговият публицист е единственият човек, който няма да го съсипе.

Джордан Браун wiki

В САЩ Браун работи като политически консултант и стратег. Въпреки това, TMZ го хвана да се целува с Колтън Ъндърууд, бивша звезда от Bachelor, докато беше на почивка в Хавай.

Според доклада някои очевидци дори твърдят, че Браун и Ъндърууд са плували и слънчеви заедно. Джордан С. Браун е 38-годишен мъж от Хюстън, Тексас.

  Джордан Браун

Джордан Браун

Има 9-годишна възрастова разлика между Джордан Си Браун и Колтън Ъндърууд. Политическият стратег Джордан Си Браун има работа. Кампанията на Джон Кери от 2004 г., кампаниите на Барак Обама от 2008 и 2012 г. и кампанията на Хилъри Клинтън от 2016 г. го използваха.

Колтън Ъндърууд wiki

Освен че става телевизионна звезда, Колтън Скот Ъндърууд (роден на 26 януари 1992 г.) е бивш професионален футболист. Неговата колежанска кариера преминава като защитник в щата Илинойс, а Сан Диего Чарджърс го придобива като свободен агент през 2014 г. След като е освободен от Рейдърс, Ъндърууд се появява в 14-ия сезон на The Bachelorette и впоследствие е разкрит като звезда от 23-ия сезон на „Ергенът“. Главен мъж в сериала за ергени стана хомосексуалист за първи път.

Популярни Публикации