Кортни Фогел - Wiki, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Кортни Фогел е бивш модел и съпруга на знаменитост от Съединените щати. Майкъл Джеймс Фогел, известен още като съпругата на Майк Фогел, Кортни Фогел, е актриса и модел.

Бързи факти

Пълно име: Кортни Фогел
Дата на раждане: 5 февруари 1978 г
Възраст: 44 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: бивш модел и съпруга на знаменитост
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 4 януари 2003 г
Съпруг Майк Фогел
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Етническа принадлежност холандски, немски и еврейски
деца три (Каси Рене, Чарли Би и Габриел Джеймс Фогел)

Кортни Фогел Биография

Кортни Фогел е родена на 5 февруари 1978 г. Тази дама е родена в Съединените щати и има американско гражданство. Тя е на 44 години и е от зодия Водолей. Тя също е от холандско, немско и еврейско потекло. По отношение на образованието си, тя е безспорно добре образована, но спецификата на академичните й постижения е недостъпна. В интернет няма почти никаква информация за нейното семейство.

 Възраст на Кортни Фогел

Кортни ФогелВисочина и тегло на Кортни Фогел

Тази прекрасна дама е висока 5 фута 7 инча (1,70 см). Тя също тежи 57 килограма (125 паунда). Нейният тип тяло е строен. Косата й също е кестенява, а очите й са с красив лешников оттенък. Повече информация за нейните телесни статистики не е налична.

кариера

Кортни започва кариерата си като модел в развлекателния сектор. В резултат на красотата и таланта си тя беше харесвана от селяните. Тя спря да се занимава с моделиране след брака си, за да посвети времето си на семейството си. Този човек може да е активен в някои професионални начинания, но го е запазил в тайна.

Майк, професията на съпруга й, е на актьор и бивш модел. Започва да играе през 2001 г. и оттогава е играл в някои филми и телевизионни сериали. Grind, Poseidon, The Texas Chainsaw Massacre, The Sisterhood of the Traveling Pants, Blue Valentine, Cloverfield, The Help, Bates Motel, Under the Dome и The Case for Christ са сред неговите филми и телевизионни предавания.

За сезон 2017–18 този актьор изигра главната роля във военния драматичен сериал на NBC The Brave. През 2019 г. той участва в Триъгълник като главна. Той също има роля в сериала на Netflix „Sex/Life“. Майк беше обявен за №96 в класацията на BuddyTV за най-сексапилните мъже за 2011 г.

Нетната стойност на Кортни Фогел

Кортни има нетна стойност от приблизително 500 000 долара. Тя го получи в резултат на професията си модел. Майк, нейният съпруг, също е богат, с нетна стойност от около 1 милион долара.

 Кортни Фогел нетна стойност

Кортни Фогел

Кортни съпруг, брак

Кортни е щастливо омъжена жена с две деца. В резултат на това на 4 януари 2003 г. тя се омъжи за съпруга си Майк Фогел. Родителите на Майк се венчаха в същата църква, в която се венчаха. Освен това двамата се запознават през 2002 г. на парти за хора от моделната индустрия.

Те също имат три деца заедно, Каси Рене (2007), Чарли Б (2009) и Габриел Джеймс Фогел (2013). Това любящо семейство е базирано в Нешвил, Тенеси, Съединени американски щати.

Популярни Публикации