Preethi Asrani- Възраст, Нетна стойност, Височина, Гадже, Националност

Преети Асрани е индийска филмова и телевизионна актриса, която работи предимно във филми на телугу. Преети Асрани е най-известна с изпълнението си във филма „Malli Raava“ от 2017 г. Научете повече за Преети Асрани Нетна стойност, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Преети Асрани
Дата на раждане 07 септември 1999 г
Възраст на 23 години
Хороскоп зодия Дева
Късметлийско число 8
Щастлив камък Сапфир
Щастлив цвят зелено
Най-доброто съвпадение за брак Телец, Козирог
Пол Женски пол
Професия Телугу актриса, модел, Instagram звезда
Държава Индия
Височина 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение единичен
Цвят на очите черни очи
Цвят на косата Черна коса
Размер на тяло 33-23-34
Нетна стойност 1 милион долара
Родно място Хайдерабад, Телангана
Националност индийски
Религия индуски
образование Колеж „Св. Анна“.
баща Раджпут
Братя и сестри Анджу Асрани, принц Асрани
Twitter Преети Асрани в Twitter
Instagram Преети Асрани Instagram
IMDB Преети Асрани IMDB
Седмица Preethi Asrani Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Преети Асрани Биография, възраст и националност

Кой е Преети Асрани? Преети Асрани е роден в Хайдерабад, Телангана, Индия, на 07 септември 1999 г. Според рождената си дата Преети е на 23 години. Освен това тя е индийски гражданин, който практикува индуизъм. Тя е дъщеря на (баща) Раджпут и неизвестна майка. По отношение на братя и сестри, тя има сестра и брат. Освен това името на по-голямата й сестра е Анджу Асрани. Сестра й е актриса и модел. Принц Асрани е името на по-малкия брат на Преети. Preethi също обича да пътува до нови места. Освен това обича да танцува и да слуша музика. Родителите й са отгледали нея и сестра й в родния им град. Освен това, няма повече информация за нейната раса или знак за раждане.

Що се отнася до нейното образование, тя посещава и завършва Женския колеж 'Св. Ан'. Освен това няма повече информация за бъдещото й обучение. Тя имаше ранен интерес към развлекателния бизнес.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Преети Асрани? Преети е зашеметяваща актриса, която е висока 5 фута 5 инча и тежи около 60 кг. Тялото й е слабо като пясъчен часовник. Има черна коса и черни очи. В допълнение, нейните физически мерки са приблизително 33-23-34.

  Преети Асрани

Преети Асрани позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Преети Асрани 2022 г

Каква е нетната стойност на Preethi Asrani? По отношение на нейната нетна стойност, тя е направила значителна сума пари в професионалната си кариера като актриса и модел. Приблизителната нетна стойност на Preethi Asrani е милион към 2022 г .

Професионален живот, кариера и стил на живот

Преети Асрани, красива и завършена актриса, започва професионалната си кариера на 13-годишна възраст. Тя прави своя актьорски дебют във филма на телугу Uu Kodathara Ulikki Padathara. Във филма тя изобрази млад художник. Дебютира в киното на 16-годишна възраст в късометражния филм „Fidaa“, в който играе сляпо момиче. Преети се яви на прослушване за филм през 2017 г. и бе избрана за него. Прети дебютира като главна актриса във филма Мали Раава. В който тя изобразява по-младата версия на главната актриса във филма. Силното й представяне във филма доведе до покани да се появи в допълнителни филми.

Тя започва кариерата си във филмовия бизнес през 2018 г. Тя участва в телевизионния сериал „Minnale“ заедно с актьора Шив Сатиш. Освен това тя изобразява д-р Шалини Раджеш във филма, противопоставяйки се на екранния любовник, превърнал се в съпруг Раджеш Йогешваран. Най-значимата промяна в професионалния й живот настъпи през 2020 г. Във филма „Тенджера под налягане“ тя си партнира с актьора Сай Ронак като главната героиня.

Освен актьор, тя е също модел и звезда в социалните мрежи. Тя има значителна база от фенове във Facebook и Instagram. Освен това тя е работила и като модел за продуктови препоръки и реклами. Тя е дефилирала на модните компании в Хайдерабад като модел.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Преети Асрани? Що се отнася до семейното положение на Преети, тя не е омъжена и неомъжена. Освен това тя е доста поверителна относно връзката и личния си живот. Когато става въпрос за връзката и личния й живот, Преети предпочита да спазва безопасно разстояние. Що се отнася до нейните спекулации и противоречия, тя не е била част от тях досега. Освен това в момента тя е заета с личния и професионалния си живот. Освен това Преети иска да избегне слухове и противоречия.

Факти

  • Преети Асрани е индийска телевизионна и филмова актриса, която работи предимно във филми на телугу.
  • Preethi Asrani е най-известна с ролята си във филма „Malli Raava“, който беше пуснат през
  • Освен актриса, тя е модел и знаменитост в социалните мрежи.
  • Освен това тя е работила като модел за одобрения на марки и реклами.

Също така знайте за Майлс Ричи Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност, националност

Популярни Публикации