Карзан Хишам- Възраст, приятелка, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Карзан Хишам е YouTuber от Кюрдистан. Отличните видеоклипове на Карзан Хишам в YouTube му помогнаха да спечели известност. Освен това неговите видеоблогове включват приключенско, лично и лайфстайл съдържание, което му помогна да получи повече гледания и последователи. Научете повече за Karzan Hisham Wiki, възраст, биография, тегло, височина, приятелка, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име: Карзан Хишам
Дата на раждане: 08 декември 1996 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, Instagram звезда
Държава: Ирак
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Духок
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара
Националност кюрдски
Етническа принадлежност Кюрдистан
образование Университет на Духок
Братя и сестри Пет
Facebook Карзан Хишам във Facebook
Twitter Карзан Хишам в Twitter
Youtube Карзан Хишам Youtube
Instagram Карзан Хишам Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Карзан Хишам Биография и националност

Кой е Карзан Хишам? Карзан Хишам е роден в Духок, Кюрдистан, Ирак, на 8 декември 1996 г. Той е израснал в същия град и голямо семейство като нейните четирима братя и една сестра. Пълното име на Карзан също е Карзан Хишам Али. Сегашната му възраст е 25 години и е роден под знака на Стрелец. Що се отнася до образователната история на YouTuber, Карзан Хишам е завършил университета в Духок с бакалавърска степен по математика. Той също има кюрдска националност и е от етнически произход на Кюрдистан.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Карзан Хишам? Що се отнася до външния вид на Карзан, той стои на респектираща височина и тежи средно. Няма обаче подробности за физическите размери, височина, тегло или размер на бицепса на Карзан Хишам. Карзан изглежда има светъл тен и любезно отношение въз основа на неговите снимки и видеоклипове. Освен това той има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса. По същия начин лицето на Карзан е покрито с масивната му брада, което допринася за неговия елегантен и великолепен външен вид. Подобно на други суперзвезди в социалните медии, YouTuber изглежда е фитнес фанатик. Той има тънък и силен тип тяло.  Карзан Хишам

Карзан Хишам позира за снимка Източник: Instagram

Карзан Хишам Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Карзан Хишам? Карзан Хишам трябва да си изкарва солидно прехраната като знаменитост в YouTube и Instagram с хиляди последователи и абонати. Нетното състояние на Карзан Хишам трябва да бъде в диапазона от 1 до 5 милиона долара към октомври 2022 г. , като основният му източник на доходи очевидно идва от работата му като YouTuber и Instagram знаменитост. Няма повече известна информация за активите или доходите на Youtuber. Освен това изглежда, че той получава спонсорство и взаимодейства с няколко иракски фирми. В резултат на това Карзан несъмнено се радва на охолен и прекрасен живот с голямото си семейство.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Карзан Хишам започва кариерата си с видеоблог за първи път. През юни 2015 г. стартира собствен канал в YouTube. В крайна сметка той става създател и собственик на Karzan Show. Освен това той има изяви в социалните медии, които добавят над 225 хиляди абонати към канала му в YouTube и около 230 хиляди последователи към акаунта му в Instagram. Карзан каза няколко пъти в профилите си в социалните медии, че няма планове да става YouTuber на пълен работен ден. Освен това Карзан Хишам често споменава, че е споделил първата си порция филми с намерението да ги запази като спомени.

Въпреки това, в малък град като Духок, видеоклиповете се разпространяват бързо, Карзан получава стотици добри коментари, които му помагат при управлението на допълнителни филми. По това време YouTuber започна да включва повече идеи и творби във филмите си, мислейки, че деца, тийнейджъри и техните родители с нетърпение очакват следващото му фантастично видео. Благодарение на своята съвместимост, Карзан Хишам успя да привлече вниманието на широка публика и в момента има над 225 000 последователи и 45 милиона гледания в YouTube.

И накрая, през 2020 г. Карзан се появи в музикалния видеоклип на Хавал Ибрахим, в който той също режисира Карзан Хишам и Салех Алнахам, двама иракски пътешественици влогъри в YouTube. Той е родом от Кюрдистан, регион в северен Ирак. Карзан е звезда в Instagram в допълнение към кариерата си в YouTube; Там той публикува смели и прекрасни снимки, които му помогнаха да спечели хиляди почитатели и последователи.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Карзан Хишам Според сайтовете на социалните медии на YouTuber, Карзан никога не се е обръщал или обсъждал партньора си, така че той вероятно е сам в момента. Неговите емисии са пълни със страхотни снимки на него с неговите братя и сестри, семейство и приятели. Няма информация за предишния или настоящия романтичен живот на Карзан Хишам. Освен това Карзан не е ангажиран с нито един от проблемите или обвиненията. Карзан, като звезда на социалните медии, изглежда е доста запознат с платформите, като същевременно запазва приятно и невинно поведение.

Факти

  • Карзан Хишам е кюрдски YouTuber.
  • Карзан Хишам успешно събра популярност от невероятните си видеоклипове в YouTube.
  • Нетната му стойност трябва да е между 1 милион и 5 милиона долара, а основният му източник на доходи очевидно е от кариерата му на YouTuber и Instagram звезда.

Популярни Публикации