Чарли Уок - Wiki, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност

Чарли Уок е известен американски музикален изпълнител и предприемач. Той е най-известен като основател и президент на Republic Records, както и като основател на Epic Records, която стартира през 2005 г. Той също така беше съдия в развлекателното риалити шоу на FOX The Four: Battle for Stardom.

Бързи факти

Празнувано име: Чарли Уок
Истинско име/пълно име: Чарли Уок
Пол: Мъжки
Възраст: 54 години
Рождена дата: 22 юли 1968 г
Родно място: Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,69 м
Тегло: 71 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Lauran Walk (м. 1997)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Джеси, Джагър, Джейд, Джуъл Съмър)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Чарли Уок гей ли е?: не
Професия: Музикален ръководител, предприемач
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 15 милиона долара

Биография на Чарли Уок

Чарли Уок е роден в Съединените щати на 22 юли 1968 г. Винаги е бил ентусиазиран да прави музика. Когато е само на осем години, той отива в бостънска поп музикална станция за вдъхновение. През 1987 г. той е избран за представител на Sony Music Distributions за марката Нова Англия. Докато работи там, той продължава да посещава Бостънския университет. През 1990 г. завършва университета със степен бакалавър.

Чарли Уок Възраст, височина, тегло

Чарли Уок е роден на 22 юли 1968 г. Към 2022 г. е на 54 години. Висок е 1,61 метра и тежи 71 килограма.  Чарли Уок

Чарли Уок

кариера

Професионалната кариера на Walk започва през 1990 г., когато е нает като маркетингов и промоционален мениджър за страната от Columbia Records. Той става директор на същия през 1994 г., след като е повишен. Той също така стана вицепрезидент по рекламата на компанията и New York Times го похвали за усилията му. Той беше назначен за изпълнителен вицепрезидент на поп културата и извън нея през 2000 г.

Epic Records, другото му начинание, е основано през 2005 г. Джесика Симпсън, неговият партньор, също преминава от Columbia към Epic, за да му помага в действията. Hips Don’t Lie на Shakira е едно от най-известните им произведения. Той е назначен за президент на Republic Group, новосформирана Universal Music Group, където разработва нови мащаби на музикалното производство.

Постижения и награди на Чарли Уок

Чарли Уок все още не е получил официално отличие, но работата му е оценена от критици и фенове по целия свят. Той беше бивш вицепрезидент на Columbia Records, която започна дейност през 1990 г. Те бяха водещата музикална продуцентска компания по това време. След това той се присъедини към Epic Records, които имат милиарди гледания в хода на тяхната кариера. Те бяха отговорни за световния успех на Hips Don’t Lie. Това са малкото му постижения, с които той е изключително горд.

Нетната стойност на Чарли Уок през 2022 г

Нетната стойност на Чарли Уок се оценява на около 15 милиона долара към октомври 2022 г., благодарение на огромната му упорита работа и отдаденост на неговата продуцентска компания. Той направи много пари като вицепрезидент по време на стрийминг. Той също така работи, за да осигури изпълненията на живо на знаменитостите.

Чарли Уок е музикален директор от световна класа, който е работил като вицепрезидент на Columbia Records и Epic Records. Той написа и продуцира няколко песни, оглавяващи класациите. Бедрата на Шакира не са сред тях. Той беше и президент на Republic Group, новосформирана Universal Music Group, където той е пионер в нови мащаби на музикалното производство.

Съпруга на Чарли Уок, брак

Личен живот Лоран Милър Уок е женен за Уок . Сватбата им се състоя през 1997 г. Те имат имоти в Трибека и Уотър Милър. Лоран роди четири деца, които бяха наречени Джеси, Джагър, Джейд и Джуъл Съмър.

Популярни Публикации